Procesregisseur informele zorg/respijtzorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
49
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-9-2015

Einddatum

15-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12-16

Sluitingsdatum

7-9-2015 om 17:00 uur

De gemeente heeft de afgelopen jaren vanuit haar verantwoordelijkheid voor mantelzorgers gebouwd aan een ondersteunend pakket aan voorzieningen voor deze doelgroep. De informele voorzieningen worden aangeboden binnen een infrastructuur die samen met de informele zorg is opgesteld en is vastgesteld binnen de kaders van huidige Wmo-beleidsplan. Vanwege de nieuwe Wmo, en de nieuwe doelgroepen wil de gemeente het bestaande pakket aan mantelzorg-respijt-voorzieningen (ook formeel) en de structuren toetsen. Doen we de dingen nog steeds goed en zijn de structuren toekomstbestendig is hierbij de Ham-vraag. Vanuit de werkwijze wordt deze vraag samen met de (georganiseerde) inwoners, en de betrokken professionele uitvoerders beantwoord. De aanpak leidt tot een vernieuwd pakket aan mantelzorgvoorzieningen dat voldoet aan de uitgangspunten van het Wmo-beleidsplan en dat wordt aangeboden binnen een (nieuwe) structuur die is ingericht op basis van de vraag van onze inwoner. De ervaring heeft geleerd dat dit een proces is dat zorgvuldig met de betrokken partijen moet worden behandeld en dat veel breder is dan alleen een pakket mantelzorgondersteuning, oftewel de inhoud. Kortom de opdracht is:

  1. De procesregie op de inrichting van het huidige plan van aanpak respijtvoorzieningen en de toetsing van de effectiviteit hiervan en een voorstel voor het verbeteren hiervan.

  1. Het door ontwikkelen van de bestaande visie op de huidige structuur van de informele zorg en een visie op de samenwerking van de informele zorg met de formele zorg en het verbeteren hiervan.

Functie eisen 
Opleiding op WO-niveau
Is in staat om vanuit inwonersperspectief met zowel informele, als professionele partijen te communiceren
Is een uitstekende netwerker en weet integrale samenwerking naar tevredenheid van betrokkenen tot stand te brengen
Heeft ervaringen met het werken bij de gemeente, maar ook met haar partners in het Sociale Domein (tenminste 5 jaar)
Is in staat met een helikopterview naar het vraagstuk te kijken, met een brede blik naar mogelijke verbindingen.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten