Applicatieontwikkelaar(s) ASP.Net Sharepoint

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten
Referentie
895

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Toelichting bij de aanvraag

Functie Applicatieontwikkelaar(s)
Functieniveau Senior
Werklocatie Utrecht
Startdatum 14 september 2015
Verwachte einddatum 31 december 2015
Aantal uren per week 32-36

Aanvraagomschrijving

Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld gebruikers, product-owners, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, SCRUM Masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders of met infra-medewerkers. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen.

Organisatie spir-it
Spir-it is de full-service ICT-provider van de Rechtspraak. Het EcM vormt een onderdeel van spir-it en is verantwoordelijk voor ICT-ontwikkeling en beheer op het gebied van juridische vakinformatie, communicatie- en informatiediensten (digitaal loket, registers en dataleveranties).

Voor een belangrijk deel is EcM gericht op

  • Rechtsprekende instanties

  • In de Rechtspraak geïnteresseerde buitenwereld (internet - Rechtspraak.nl, MijnZaak)

  • Ketenpartijen (system-to-system en extranetportaal - digitaal loket voor advocatuur, gerechtsdeurwaarders, curatoren en bewindvoerders)

  • Interne ondersteunende organisaties binnen de Rechtspraak (intranet - INTRO, MijnWerkomgeving) in nauwe samenwerking met de afdeling Mijn Werkomgeving - BOD

EcM ontwikkelt onder andere applicaties voor het inlezen, converteren, opslaan, bewerken en publiceren van jurisprudentie, regelgeving, procesinformatie, registers, publieksinformatie en juridische documenten.

Vereiste kennis van business

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Kennis

-Je hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met Agile / SCRUM ontwikkeling
-Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met (de nieuwste versies van) de volgende tooling / frameworks / talen: SharePoint, Visual Studio, ASP.Net MVC, C#, AJAX, Javascript, HTML, CSS, XML, SQL Server, WCF, CAML, TFS / Subversion, OTAP-omgeving

-Je hebt minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met (de nieuwste versies van) de volgende tooling

UML, ReSharper, PowerShell

Opleiding

-Minimaal afgeronde HBO-opleiding Informatica of Informatiekunde of aantoonbaar HBO denk- en werkniveau

-Certificaat 70-573

Microsoft SharePoint 2010, Application Development

óf Certificaat 70-576

Designing and Developing Microsoft SharePoint 2010 Applications

-Certificaat 70-488

Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

-Certificaat 70-489

Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions

Ervaring

-Je hebt meer dan 5 jaar dagelijkse ervaring met het ontwikkelen van SharePoint web applicaties en minimaal 2 jaar met SharePoint 2013
-Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met webontwikkeling en Webrichtlijnen overheid, tweede versie (versie2.webrichtlijnen.nl)
-Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met code-optimalisatie, integratie, unittesten en performancetesten
-Je hebt minimaal 2 jaar hands-on ervaring met het inrichten van en het (verbeteren van het) applicatiebeheer van een SharePoint 2013 omgeving en zal o.a. (ondersteunen bij het) realiseren van webtemplates, deployment scripts, security configuratie ADFS, rechten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten