Beleidsadviseur (Voor- en vroegschoolse) Educatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
92
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

9-9-2015 om 9:00 uur

Voor 15 oktober 2015 moet er een aansprekend document liggen waarin het rijks- en lokaal beleid voor de voor- en vroegschoolse educatie is uitgewerkt voor 2016 met de beleidslijnen voor de jaren daarna.
Het document is samen met de betrokken maatschappelijke partners (0nderwijs, peuteropvang) opgesteld en wordt in die zin gedragen in de uitvoering.
Daarna zorg je samen met betrokken organisaties voor de implementatie van het beleidskader. Waar mogelijk verricht je werkzaamheden op de aanpalende beleidsvelden. (lokaal onderwijsbeleid en onderwijskansenbeleid, peuteropvang, brede schoolbeleid, voorschoolse educatie, volwasseneneducatie (VVE), voortijdig schoolverlaten, re-integratie naar werk of zelfstandig ondernemerschap, armoedebeleid etc.).

In het hele traject adviseer en ondersteun je intern het bestuur en ben je het aanspreekpunt voor de extern betrokken partners. Je werkt intensief samen met collega’s binnen het cluster Onderwijs & Arbeidsmarktvraagstukken bij de afdeling beleid. De afdeling Beleid is de afdeling binnen de gemeente Lelystad, waar fysiek, sociaal, ruimtelijk en economisch beleid samen komen. De afdeling Beleid ontwikkelt ten behoeve van het college en de raad op professionele wijze integraal beleid in lokaal perspectief. De afdeling heeft circa 40 fte, onderverdeeld in twee teams: het team Ruimtelijk Economisch Beleid (REB), en het team Sociaal Maatschappelijk Beleid (SMB). Van dat laatste team maakt ook het cluster Onderwijs en Arbeidsmarktvraagstukken (O&A) deel uit.

In het cluster Onderwijs en Arbeidsmarktvraagstukken (O&A) zijn de beleidsvelden ondergebracht die een belangrijke rol spelen in de toerusting, ontwikkeling, ontplooiing en arbeidsparticipatie van mensen (jong en oud). Het gaat hier onder meer om lokaal onderwijs beleid en onderwijskansenbeleid, peuteropvang, brede schoolbeleid, voorschoolse educatie, volwasseneneducatie (VVE), voortijdig schoolverlaten, re-integratie naar werk of zelfstandig ondernemerschap, armoedebeleid etc. Kortom, er komt in het cluster een grote diversiteit aan opgaven voor waaraan door een team van acht enthousiaste en gedreven mensen wordt gewerkt.

Functie eisen 
minimaal een afgeronde HBO opleiding
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 binnen het vakgebied Onderwijs bij een gemeente.
Referentie vereist
Geschreven beleidsstuk mbt Onderwijs of Voor- en vroegschoolse Educatie kunnen aanleveren
aantoonbaar 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met voor- en vroegschoolse Educatie in de functie van Beleidsadviseur bij een gemeente
kandidaat moet op 15 september 2015 kunnen starten

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten