Test Specialist Document Management

Intermediair
Amoria Bond
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
809
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

TEST SPECIALIST - UTRECHT - 3 MAANDEN+ - DOCUMENT MANAGEMENT - FILENET

KEY SKILLS: REGRESSIE TEST SPECIALIST- DOCUMENT MANAGEMENT - FILENET

Voor een van onze klanten in Utrecht is Amoria Bond op zoek naar een test specialist om een contract te starten van 3 maanden met een grote kans op verlenging. De test specialist zal voor 32 uur/4 dagen ingezet worden bij de klant. De test specialist zal werkzaam zijn voor meerdere trajecten waar document management oplossingen centraal staan. De klant is bezig met een zeer belangrijke update in combinatie met een grote regressietest. Het is belangrijk dat de test specialist niet alle onderdelen in het proces test, maar zich puur focused op het testen van de juiste onderdelen. De test specialist moet zelf snel opmerken welke onderdelen er wel en niet getest moeten worden.

Enige affiniteit met test automatisering is gewenst. De test werkzaamheden zullen echter voornamelijk handmatig zijn.

De klant werkt met Filenet en TFS. Vandaar dat ervaring met Filnet en/of TFS gewenst is.

De klant is op zoek naar een teamplayer die snel aan de slag kan binnen een Scrum team. Een persoon die snel het initiatief neemt en communicatief sterk is, Daarnaast zoekt de klant een persoon die sterk in zijn/haar schoenen staat. De softs kills zijn zeer belangrijk voor de manager.

Bent u de Test Specialist waar ik naar op zoek ben? Upload dan uw CV.

We will endeavour to respond to your application ASAP. However, there may be times when it is not possible to reply to all applications, due to high volumes of enquiries. This is sometimes the case for unsuccessful applications to one of our vacancies. We apologise for this and can reassure you that we will keep your details and contact you in the future should any suitable positions arise.

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-09-2015 18:02
  Plaats
  Capelle a/d IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten