Recuiter Inhuurdesk

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
53
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

31-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

8-9-2015 om 10:00 uur

De politie werkt hard aan de opbouw van het Politiedienstencentrum voor ondersteunende diensten. Intussen vinden alle lopende activiteiten doorgang. Dit geeft voor de komende periode extra dynamiek en uitdaging.
De Inhuurdesk Politie valt onder de afdeling inkoop en verzorgt het inhuren van een breed scala aan gespecialiseerd personeel en (interim) managementfuncties. Dit doet de Inhuurdesk Politie via een eigen marktplaats. Op deze marktplaats krijgen gevestigde grotere partijen, middelgrote en kleine ondernemingen (ook ZZP’ers) ruimte om hun diensten aan te bieden. Op deze wijze is een bredere marktwerking mogelijk en krijgen alle geïnteresseerde partijen gelijke kansen.

Doelstelling

De Inhuurdesk Politie is verantwoordelijk voor het succesvol en rechtmatig inhuren van extern personeel.

Verantwoordelijkheden

Als recruiter Inhuurdesk beheer je vraag en aanbod van extern personeel conform de EU-grondbeginselen van objectiviteit, transparantie en non discriminatie. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces vanaf de capaciteitsbehoefte tot aan het onboardingsproces.

Vakmatige taken

Je faciliteert het gehele bestelproces vanaf de eerste behoefte stelling tot aan de inleenopdracht toe.
Je stelt aanvraagprofielen op, bepaalt meetbare gunningscriteria en stemt deze af met de interne opdrachtgever.
Je onderhoudt een constante dialoog met de interne opdrachtgever enerzijds en de externe leverancier anderzijds.
Je verzorgt de nota van inlichtingen en beoordeelt offertes, inclusief het inwinnen van referenties.
Je beoordeelt, gunt en wijst offertes af.
Je onderhoudt contact met leveranciers.
Je maakt rapportages en nieuwsbrieven.
Je vervult bij elke aanvraag een regiefunctie (‘single point-of-contact’ met de internetopdrachtgever).
Je bent bekend met het opstellen van functieprofielen inclusief het bepalen van meetbare eisen, wensen en gunningscriteria (SMART criteria).

Functie eisen 
Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding in de richting van PenA, PenO, HRM of Facilitair Management is een wens.
In de afgelopen 3 jaar, minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter op een inhuurdesk met het invullen van interim vacatures op HBO/WO niveau, waarbij het accent van de werkzaamheden lag op operationele taken en niet op tactisch/strategische taken (zoals bijvoorbeeld projectleiderschap, implementaties of leidinggeven). Dit is een eis.
Bovengevraagde ervaring moet zijn opgedaan bij een organisatie die sterk aan veranderingen onderhevig is. Dit is eis.
In de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan als recruiter aan de corporate of msp zijde, met het invullen van interim vacatures op HBO/WO niveau met behulp van een marktplaatssystematiek is een wens.
Minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter (of een vergelijkbare functie) voor HBO/WO posities aan de leverancierszijde is een wens.
Ervaring met het inkopen van 2b diensten is een wens.
Werkervaring binnen de overheid is een wens.
Ervaring met het opstellen van functieprofielen en het beoordelen, gunnen en afwijzen van offertes op basis van de vooraf gestelde gunning criteria is een wens.
Aantoonbare werkervaring op een inkoopafdeling is een wens.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten