Wijzigingsbeheerder

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
386
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

3-9-2015 om 17:00 uur

Binnen Wetterskip Fryslân krijgt het proces van wijzigingsbeheer (door taakverschuiving) niet echt meer de aandacht die wel benodigd is. Daarom moet dit proces een nieuwe boost krijgen waarbij de legacy (ervaringen uit het verleden) aan de kant gezet moet worden. Er moet schoon schip gemaakt worden en het proces van wijzigingsbeheer moet geborgd gaan worden in de werkwijze en planning van medewerkers. Daarbij moet ook aandacht komen voor releasematig werken.

De wijzigingsbeheerder zal een belangrijke taak krijgen bij het plannen van en uitvoering geven aan (dirgeren) van de werkzaamheden die voortkomen uit de wijzigingen i.r.t. de reguliere beheer- en projectwerkzaamheden. Het is de insteek dat een eigen ICT-medewerker de rol van wijzigingsbeheerder gaat overnemen/uitvoeren op het moment dat het proces geborgd is en de juiste capaciteit hiervoor beschikbaar is.

Functie eisen 
Relevantie ICT opleiding HBO
Enkele jaren ervaring in de rol van wijzigingsbeheerder
Ervaring met het implementeren van het proces van wijzigingsbeheer i.r.t. de overige ITIL processen

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten