Technical Solution Manager

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arhnem
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

3 maanden

Startdatum

01-10-2015

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Arnhem

Uren per week

32 uur

Werkzaamheden
Technisch Manager

Traverse Dieren is een project dat uit meerdere contracten bestaat waarbij het hoofdcontract in UAV-GC op de markt is gezet. De aanbestedingsfase is gestart op 11 december 2014 en is eind juli 2015 afgerond.

Het contract Traverse Dieren waar je aan zult werken is een complex werk binnen de gemeente Rheden met veel interactie met de omgeving. Het betreft doorgaande Provinciale ontsluitingswegen met verdiepte ligging in het centrum van Dieren met ongelijkvloerse kruisingen. Daarnaast komt er over het Apeldoorns Kanaal een nieuwe brug en wordt de N348 ten zuiden van Dieren gebundeld met het spoor, waarbij een fietsonderdoorgang en faunapassages dienen te worden gerealiseerd.

Voor het Contractteam zijn wij op zoek naar een Technisch Manager ter versterking van het team.

De werkzaamheden behorend bij deze functie

Het bewaken van de technische kwaliteit in de Ontwerpfase en Uitvoeringsfase.
Het toetsen van de ingediende ontwerpen (VO, DO, UO en bijbehorende Ontwerpnota's).
Het coördineren van de toetsspecialisten.
Het bewaken van de tijdige terugkoppeling door de toetsspecialisten in samenwerking met de contractsecretaris.

Op basis van de aangeleverde toetsresultaten advies uitbrengen aan de contractmanager.
Eerste aanspreekpunt voor opdrachtnemer in technische aangelegenheden.
Je bent binnen het "technisch team" de spin in het web. Je stuurt je team aan en vervult een "brugfunctie" naar de contractmanager als ondersteuning voor diens werkzaamheden. In het belang van een optimale samenwerking is een goede klik met de contractmanager en de overige teamleden essentieel.
We verwachten flexibiliteit in inzetbaarheid gedurende het project. De inzet gedurende de looptijd wordt ingeschat op gemiddeld 32 uur per week. In het geval van verlenging wordt het aantal uren opnieuw bepaald in relatie tot het te verwachten werkaanbod.

Wij zoeken een Technisch Manager met ruime ervaring in Technisch Management van geïntegreerde contracten door middel van systeem gerichte contractbeheersing. Het project kenmerkt zich door een hoge ambitie waarbinnen de Technisch Manager de spil is tussen de voorbereidings- en realisatieprocessen van de opdrachtnemers, de kabel- en leidingenbeheerders, wegbeheerders en de provinciale beheerorganisatie. De Technisch Manager dient daarbij gewend te zijn om te acteren binnen een integraal project- contractmanagementteam en ervaren te zijn met het werken binnen overheidsorganisaties.
De Technisch Manager stuurt een team aan van inhoudelijk deskundigen en dient de output die zijn team genereerd te kunnen plaatsen en toepassen binnen de contractuele verhoudingen met de opdrachtnemers. De Technisch Manager werkt nauw samen met de contractmanager en opereert binnen en volgens de overeengekomen werkprocessen.

De Technisch Manager voldoet aan de volgende omschrijving

HBO werk- en denkniveau op het gebied van de civiele techniek, verkregen door een combinatie van opleiding en ervaring;
ervaring als Technisch Manager binnen een IPM-team, binnen de voorbereidings- en realisatiefase van multidisciplinaire infraprojecten waarbij civiele kunstwerken een substantieel onderdeel van de projecten zijn geweest;
ervaring met het aansturen van een technisch team, waarin op basis van SCB (ontwerp en realisatiefase) de inhoud binnen UAV-GC contracten begeleid wordt;
bij voorkeur relevante werkervaring binnen een decentrale overheidsorganisatie;
ervaring in het afstemmen met een beheerafdeling is een pré;
hij/zij is in staat om mens- en resultaatgericht te sturen en heeft een coachende stijl van leidinggeven;
hij/zij beschikt bij voorkeur over constructieve kennis (bouwkundig of civiel technisch) en is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en normeringen binnen het constructieve werkveld;
hij/zij beschikt bij voorkeur over ruime ervaring in het afstemmen en aansturen van kabel- en leidingbeheerders op het voorbereidingstraject binnen een multidisciplinair infraproject;
ervaring binnen contractmanagement is een pré;
gericht op samenwerken, een pro-actieve instelling, accuraat en integer.

Je bent bekend met de opdrachtgeversrol en in staat om je in te leven in de situatie van de opdrachtnemer, om zo te komen tot het ‘best for project’ resultaat. Naast een enthousiaste en resultaatgerichte instelling beschik je over een scherp analytisch vermogen en kun je de werkzaamheden uitstekend structureren.
Je hebt een enthousiasmerende en praktische kijk op zaken, je bent een goede schrijver/redacteur en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten