Medewerker Personeel en Arbeidsvoorwaarden

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Hattem
Reacties
1
Bekeken
284
Status
Gesloten
Referentie
PB

Afrondingstoelichting

Beste lezer,

Dank voor uw reactie.

De sluitingsdatum is inmiddels voorbij en er kunnen geen aanbiedingen meer gedaan worden

Met vriendelijke groeten,

Plony Baas
Sr. Account Manager
OrmervICT


Omschrijving

Medewerker Personeel en Arbeidsvoorwaarden

Aanvang opdracht

14-9-2015

Voltooiing opdracht

1-1-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Heeft de CAR-Uwo voor jou geen geheimen? Zou je je kennis op het gebied van Personeel & Arbeidsvoorwaarden willen gebruiken om ook onze organisatie rechtspositioneel te updaten? Dan komen we graag met jou in contact om te praten over deze vacature!

De gemeente Hattem is een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn trots op onze medewerkers en de loyaliteit en betrokkenheid waarmee zij werken. Enkele kernwoorden voor onze organisatie zijn: enthousiast en ambitieus management, korte lijnen met het bestuur en leuke collega’s. Er zijn genoeg afwisselende onderwerpen waar je je kennis en ervaring voor kunt inzetten. Werken binnen onze organisatie betekent in ieder geval werken in een prettige werkomgeving waarin je je snel thuis zult
voelen.

Kandidaat omschrijving

Je bent aanspreekpunt op het gebied van de rechtspositie en overige arbeidsvoorwaarden. Je zorgt ervoor dat de reeds opgestelde nieuwe regelingen zoals de regelingen omtrent het nieuwe werken en de werkkostenregeling worden vastgesteld, bekendgemaakt en ingevoerd. Je maakt een projectopzet voor het invoeren van nieuwe regelingen zoals hoofdstuk 3 CAR-UWO en het IKB en participeert (in samenwerking met de HR adviseur en de Medewerker P&O) in de totstandkoming ervan.

Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbaar ruime relevante P&O ervaring binnen een gemeente.

Je bent goed op de hoogte van de CAR/UWO. Je kunt zelfstandig stukken door een besluitvormingsproces loodsen. Je bent enthousiast, open en flexibel.

Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie met een informele, open en collegiale werksfeer. En er is ruimte voor initiatief en oog voor de ontwikkeling van medewerkers.

Gespreksplanning
Uit de top 10 van kandidaten wordt door de gemeente bepaald welke kandidaten uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 9 september 2015

We vragen de inschrijvende kandidaten nadrukkelijk om deze middag vrij te houden voor de eventuele gesprekken.

Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via de Inhuurdesk Talentenregio. Wij verzoeken u dan ook hierover géén contact met de gemeente op te nemen.

Toelichting op rooster
De opdracht is voor 16- 20 uur week.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding HEAO of P&A of HBDO

Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als P&O medewerker en/ of P&O adviseur bij een gemeente.

Referentie vereist

Werkervaring en/ of kennis CAR- UWO
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met de CAR-UWO en in het bijzonder met het opstellen van rechtspositie regelingen en de bijbehorende besluitvormingsprocedure.

Referentie vereist

P&O maakt deel uit van de eenheid Bedrijfsvoering. Op dit werkterrein zijn een HR adviseur (0,6) en een medewerker Personeelsbeheer (1 fte) werkzaam. De salarisadministratie wordt uitgevoerd binnen de financiële administratie. Omdat er op het moment veel onderwerpen op het gebied van organisatieontwikkeling spelen die aandacht vragen van de HR Adviseur, blijven er onderwerpen op het gebied van Personeel & Arbeidsvoorwaarden helaas onderbelicht. Daarom willen we tijdelijk een medewerker toevoegen aan ons team.

Contactpersonen Plony Baas / Elvira Lapré
Sluitingsdatum 3 september 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    05-09-2015 21:53
    Plaats
    Nijmegen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten