Specialist Database

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
1
Bekeken
1030
Status
Gesloten
Referentie
2-b11

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Inhoud van de functie (Doelstelling van de functie/ omgeving waar de kandidaat komt te werken)Als Linux beheerder ben je deel van het DB infra technical team binnen IS/Oracle en ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de Oracle infrastructuur.
De Oracle infrastructuur omvat hardware (EXADATA en Commodity) en operating systems (OEL en OVM), waarop Oracle database infrastructuur (clusters en databases) en Fusion Middleware componenten worden geleverd door je andere collega’s.
Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Binnen IT Operations wordt een hoge eis gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Van jou verwachten we dat je een beheerder bent die samen met zijn collega’s procesgericht aan het gezamenlijke doel werkt. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Linux als product en het Oracle team als geheel.
Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is. Ook onderhoud je contacten met de afnemers van de geleverde diensten, zoals je collega DBA’s bij de klant, applicatiebeheerders en uiteraard ook met Oracle, bijvoorbeeld d.m.v. het indienen van SR’s (Oracle Service Request).

Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht. Stand-by diensten zijn dus onderdeel van deze functie.

IS Oracle, onderdeel van IT Operations, Infrastructure Services, huisvest databases en middleware-stacks volgens de bank standaarden in OTAPG omgevingen. Wij bieden een service die 24x7 beschikbaar is en 100% betrouwbaar is. Het team is een zelfstandig professioneel team met 60 Oracle specialisten, verdeeld over de gebieden Database Administrator, Fusion Middleware Specialist, Infra Specialist, Enterprise Manager Specialist en Base Team, die dag in dag uit gezamenlijk werken aan de doelen; betrouwbare en veilige dienstverlening; waarbij bereikbaarheid de drijfveer is, tevreden en betrokken stakeholders en een continue verbetering van onze dienstverlening.

Groep ICT is een van de meest veelzijdige ICT-werkgevers van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn: een van de grootste CRM-systemen ter wereld, een van de groenste datacenters, succesvolle innovaties als mobiel betalen, de sprekende geldautomaat en IDEAL. Groep ICT is een ideale omgeving om je uit te leven met de modernste technieken.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)
Naast de twee kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:
 Communicatiekracht
 Initiëren van verbetering
 Resultaten realiseren
 Organiseren en monitoren

Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een IT richting; of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;
 Minimaal 3 jaar werkervaring als Linux beheerder in een complexe beheer omgeving en affiniteit met Oracle;
 Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving;
 Gedegen kennis van Linux, Oracle Virtual Machine, SAN technologie, Hardware- en Netwerk technologie is een harde eis;
 Kennis van scripting taal bash, Backup & recovery, certificering voor Red Hat Certificied Engineer (RHCE) en procesgericht werken: Agile, Kanban is een eis.

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools) 
Kennis van Oracle hardware- en software database en diverse (scripting) talen: ksh, Perl, Java is een pré.

Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld)

Opmerkingen Het betreft in principe een functie voor 36 uur, maar in overleg is 40 uur bespreekbaar.

start

14 september

Eind

29 feb 2016

uren

36/week

Interesse? Stuur dan je CV (word) en motivatie (max 2000 tekens) met je uurtarief incl reiskosten voor 6 september 12.00 uur op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-09-2015 16:43
  Plaats
  rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten