Business Advisor III

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
85
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
625
Status
Gesloten
Referentie
20117839

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117839 Tijdelijke inhuur

Voor de ABN AMRO zijn wij op zoek naar een Business Advisor III

Omschrijving opdracht

Business Advisory faciliteert de COO's met allerlei diensten en deliverables op basis waarvan de COO zijn rol op effectieve wijze kan vervullen en de te nemen besluiten vakkundig kan voorbeiden. De expertise en vaardigheden van Business Advisory worden ook binnen programma's en projecten ingezet. Business Advisory doet alle trajecten waarbij een deepdive op inhoud uitgevoerd moet worden om uiteindelijk te komen tot duurzame besluiten. Duurzame besluiten zien we als besluiten waarbij het bankbelang boven het individuele organisatie belang gaat, waarin aspecten als organisatie, proces, systeem maar ook vooral mens en maatschappij worden meegenomen, waarin alternatieve oplossingen voorzien zijn van een gedegen business case.

Omschrijving werkzaamheden

-Functiehouder stelt in samenwerking met de het Client/Support Center het Project Mandaat op. In het Project Mandaat staat de zakelijke afweging om een activiteit, project of programma te initiëren of te continueren. Het is een beschrijving van de wens/probleem van het Client Center en vormt de eerste intake van een mogelijk project.
-Ondersteunt hiermee het Client/Support Center bij het vertalen van de strategische agenda naar een tactische agenda.
-Is verantwoordelijk voor de oplevering van de Project Brief. De Project Brief is het einddocument van de PRINCE2 start up fase, bevat vaak alternatieve oplossingen voor een Business vraagstuk en maakt besluitvorming over de te kiezen oplossing mogelijk. Het betreft een co-productie van de Business Advisor en Project Manager waarbij de BA inhoudelijke verantwoordelijkheid heeft en de Projectmanager verantwoordelijk is voor het proces/planning.
-Formuleert optimalisatievoorstellen gericht op het verbeteren van de performance en kosten t.b.v. de klant en de Bank binnen de gegeven richtlijnen en procedures van de COO en het Client/Support Center.
-Draagt zorg voor de goedkeuring van het beleidsvoorstel en/of projectbrief binnen de kaders van het CC gericht op implementatie van de voorstellen.
-Initieert en onderhoudt diverse contacten binnen en buiten de ABN AMRO Bank, conform de daarvoor geldende gedragsregels, ten einde een relatienetwerk beschikbaar te hebben waar de ABN AMRO Bank zijn voordeel mee kan doen.

Omschrijving profiel

De Business Advisor beschikt over uitstekende communicatieve en relationele competenties en over goede inhoudelijke kennis en visie op de klantsegmenten. Wordt geacht hierbij proactief te handelen in het signaleren van problemen en opportuniteiten, waarbij marktontwikkelingen, relevante innovaties en de doelstellingen van de bank in ogenschouw worden genomen. Daarnaast dient hij/zij afstemming te realiseren tussen de verschillende strategische en tactische agenda's middels het stellen van kaders mbt organisatie, processen en systemen. Geeft tevens in projectverband leiding aan Multi-disciplinair teams in de verschillende exploratiefasen van een probleem of een opportuniteit. Bezit specifieke consultancy gedragskenmerken en vaardigheden benodigd om 'Advisory' opdrachten professioneel uit te kunnen voeren. Houdt zich bezig met de zwaardere strategische en complexe programma's/opdrachten en adviezen met een omvangrijke impact op zowel klanten, organisatie, financiën, mensen en maatschappij. Coördineert en voert onderdelen uit van het voortraject van omvangrijke en complexe projecten, binnen de kaders van het afgesproken beleid en het PRINCE2 projectproces. Daarnaast stuurt de Business Advisor III functioneel een team aan van 10 tot 20 participanten en een groot aantal stakeholders. De Business Advisor III kan Business Advisors II en I ter ondersteuning bij zijn project betrekken en vervolgens aansturen.

Functie eisen

-Kennis van commerciële economie en/of bedrijfskunde op WO niveau.
-Diepgaande en brede kennis van banksystemen, processen architectuur, producten, processen etc. (functiehouder dient zich comfortabel te voelen en acteert optimaal in de meest uiteenlopende omgevingen).
-Uitmuntende schrijf- en communicatieve vaardigheden (kan complexe zaken eenvoudig uitleggen).
-Heeft kennis van en beheerst adviesvaardigheden.
-Kennis van en ervaring met veranderingsprocessen en veranderingsmanagement.
-Kennis van en ervaring met projectmanagement en projectmatig werken, ontwikkelingen, relevante regelgeving, processen, concurrenten en klantenbehoeften en voorkeuren.
-Kennis van de visie en strategie van ABN AMRO bedieningsconcepten, bedrijfsprocessen, organisatie, producten en diensten van de Bank in het algemeen.
-Leidinggevende ervaring.
-Ervaring met stakeholdermanagement (netwerkervaring).
-6 tot 8 jaar relevante ervaring

Wij willen u wijzen op het volgende.
Alle bankmedewerkers die in Nederland werkzaam zijn, zijn vanaf 1 april 2015 verplicht de bankierseed (eed of belofte) af te leggen. Voor informatie omtrent de bankierseed verwijzen wij u naar www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/hervorming-financiele-sector/vraag-en-antwoord/voor-wie-geldt-de-bankierseed.html

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

31-12-2015

Optie op verlenging

-

Inzet

40 uur per week

Tarief

circa € 85,00

Sluitingsdatum

04-09-2015

Sluitingstijd

10:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  03-09-2015 16:14
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-09-2015 22:43
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-09-2015 11:09
  Plaats
  AALSMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten