Technisch CRM consultant

Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
regio Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
374
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Hallo!

Op zoek naar een uitdagende opdracht? Bekijk dan snel onderstaande beschrijving. Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een Technisch CRM Consultant. Heb jij een passie voor technologie? Ben je een expert op het gebied van Dynamics CRM en kun je die kennis overbrengen? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden
Binnen het Business Support team onderzoek je de technische vraagstukken van klanten en adviseer je hen wat de juiste inpassing van Dynamics CRM in hun IT omgeving is. Vanwege je kennis en overtuigingskracht, neem je de klant mee in jouw oplossing. Je gaat gestructureerd te werk in het leveren van 2e-lijnssupport. Als een klant een probleem heeft, komt hij bij jou terecht, dus klantgerichtheid zit in je aard.

Functie-eisen
We zoeken iemand die minimaal 2 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie en die beschikt over verschillende Microsoft CRM certificeringen. Je bent technisch onderlegd en hebt onder andere kennis van infra, OS, CRM en SQL server, koppelingen etc. Enige ervaring met Dynamics CRM is nodig, maar het gaat meer om omringende technische kennis. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, maar wilt ook graag verder leren door middel van opleiding en training. Daarnaast ben je (telefonisch) communicatief vaardig en communiceren in het Engels is geen enkel probleem voor jou.

Overige informatie

Startdatum

21-09-2015

Inzet

40 uur/week

Duur

3 maanden met optie op verlenging

Werklocatie

regio Amersfoort

Herken je jezelf in dit profiel? Dan kom ik graag met je in contact! Ik ontvang graag je CV, tarief, beschikbaarheid en een korte motivatie.

Met vriendelijke groet,

Sheelagh Van Winsen-Alexander
Seven Stars

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten