Jr. service coordinator applicaties

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
regio Leiden
Reacties
0
Bekeken
309
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Als jr. Service coördinator commercie zorg je samen met een aantal directe collega’s voor de continuïteit van de IT dienstverlening richting de commerciële afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het reguliere beheer van diverse bestaande applicaties en bent de spil tussen de business en de leveranciers van de verschillende applicaties. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en in staat leveranciers aan te jagen.

Je initieert (proactief) verbetervoorstellen en begeleidt - in overleg met business collega’s, projectmanagers en leveranciers - de overgang van projecten naar de beheerfase conform de geldende methodiek. Tevens coördineer je het onderhoud en de vernieuwing van de IT componenten binnen jouw aandachtsgebied conform Service Level Agreements (SLA’s) en in lijn met de IT Commercie strategie.

Kortom je vervult een belangrijke rol om met behulp van IT de commerciële activiteiten bij onze leuke eindklant nog succesvoller te maken.

Denk hierbij aan applicaties die direct impact hebben op de externe klanten zoals ERP, CRM en Digital proposities voor de merken (Mobiel, Social Media en eigen webapplicaties). Je rapporteert aan de Business IT Manager Commercie en werkt nauw samen met collega jr. service coördinatoren binnen het team en business stakeholders.

Je werkveld

Je bent werkzaam binnen het team IT Commercie van IT Nederland en hebt Retail, Marketing, Horeca (Services) en Groothandel oplossingen als je aandachtsgebied. Het team IT Commercie is het eerste aanspreekpunt voor de commerciële organisatie met betrekking tot IT dienstverlening op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De standplaats van de functie is in regio Leiden.
Functie eisen

Voor deze functie zoekt Heineken de kandidaat die beschikt over

· Een afgeronde HBO/ WO opleiding (in de richting van Bedrijfskunde en/of IT);

· Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied IT;

· Ervaring met contract management en onderhouden van relaties;

· Ervaring met Digital systemen en/of ERP/CRM oplossingen

· Ervaring met projectmanagement en projectmatig werken;

· Ervaring in samenwerken met commerciële afdelingen (B2C en B2B);

· Ervaring met incident-, problem-, change- en release management,

· ITIL Foundation v3 certificaat is een pré

De kandidaat die we zoeken is resultaatgericht , gaat gestructureerd te werk en is in staat autonoom te werken. Ondernemerschap zit in je DNA. Je bent analytisch sterk en gedreven in het halen van je resultaten.

Je weet kansen te herkennen, voelt je thuis in een cultuur van continu verbeteren en draagt daar actief aan bij.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten