Fullstack developer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Hilversum
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

21-1-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 12:00 uur

Binnen de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is een project gestart (Topspin) om een aantal concrete toepassingen op basis van 'big data' te ontwikkelen. Deze toepassingen bestaan uit algoritmes voor het doen van aanbevelingen aan gebruikers op de verschillende uitspeelplatforms van de Publieke Omroep, de invoering van een omroeplogin en de ontwikkeling van dashboards voor televisieredacties, nieuwsredacties en afdelingen.

Tot 1 januari is een pilotfase waarin in een ambitieuze POC de eerste pilots worden gedraaid.
Daarvoor wordt data bijeengebracht, geordend en beschikbaar gemaakt voor analyse en real-time visualisatie en aanbevelingen. Daarvoor wordt een tijdelijk datateam samengesteld met de competenties: data-science, data-engineering, front-end development en full-stack development.

Bij succes worden deze pilots in 2016 uitgewerkt tot productierijpe toepassingen, middels een permanent data-team.

Binnen het Topspin team werkt de developer onder leiding van een programmamanager nauw samen met data-scientist, frontend developers, data-analisten aan de bouw van een recommendation engine en dashboards. De full stack developer zal vooral de Data Engineer helpen bij het implementeren van applicaties over de hele setup, van frontend frameworks tot backend services. Er wordt gewerkt volgens het Agile principe waarbij in korte cycli een werkend product ontwikkeld wordt waarna o.a. op basis van feedback van de redacties aanpassingen gedaan worden.

Functie eisen 

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Ervaring met agile methodes in een multidisciplinair team;

  • Ervaring met communicatie naar non-expert stakeholders;

  • Werkervaring met

Cloud Computing, bij voorkeur Amazon Web Services
Linux, bij voorkeur CentOS
Implementeren van REST API's, JVM-gebaseerde applicaties en Scala

Webdevelopment: html, css, javascript

  • Het schrijven van geautomatiseerde tests;

Ervaring met

Python
Bower/Grunt, Sass/Less, D3.js, Angular
Mediabedrijven als NPO

Competenties

je bent gewend aan het werken met 'big data' en bijbehorende applicaties en integraties over de volledige stack.
je kan uitstekend functioneren in een multidisciplinair team en heeft ervaring in het werken volgens het Agile principe waarin op basis van user stories en een backlog iedere twee weken een werkend product opgeleverd wordt.
je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. De kandidaat heeft een proactieve werkhouding en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten