Medewerker Complexe Mutaties tbv leven en schadeverzekeringen Labora

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
1
Bekeken
309
Status
Gesloten
Referentie
Aanvraagnr. 3088

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zo spoedig mogelijk

Duur

31-12-2015 met optie op verlenging

Inzet 40 uur

Beschrijving aanvraag
Uitvoeren complexe mutaties t.b.v. de leven- en schadeverzekeringen. Je hebt een algemene ontwikkelde kennis van de wet- en regelgevingen m.b.t. pensioenen en sociale verzekeringen. Je verleent ondersteuning aan de medewerkers van de semi-complexe teams. Je hebt veel contact met verzekerden en expertise teams, zowel telefonisch als schriftelijk.

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Medewerker semi complexe mutaties Uitvoeren semi-complexe werkzaamheden (mutaties) op het gebied van beheer van verzekeringspolissen. Polis opmaak en muteren verzekeringen in LABORA. HBO of afgerond MBO of HAVO, minimaal 2 jaar relevante werkervaring als mutatie medewerker. Kennis van (juridische en financiële) wet en regelgeving samenhangend met het verzekeringsproduct (pensioenen, levensverzekeringen etc.) door opleiding of ervaring. Gedegen kennis van verzekeringsproducten en de bijbehorende documentatie en procedures. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, cijfermatig inzicht en rekenkundige vaardigheden. Bekend met computersystemen die gebruikt worden ter ondersteuning van de administratie van verzekeringen, met name de systemen die door NNS worden gebruikt zoals LABORA, RSL en het elektronisch archief.

Specifieke kennis en vereisten
HBO (wiskunde of economie) Kennis van LIS. Algemene kennis van leven- en schadeverzekeringen op basis van werkervaring en opleiding. Cijfermatig inzicht en rekenkundige vaardigheden. Kennis van (juridische en financiële) wet- en regelgeving samenhangend met het verzekeringsproduct (schade- en levenverzekeringen (m.n. collectieve pensioencontracten) etc.) op basis van werkervaring of opleiding. Inzicht in economische principes en administratieve processen. Affiniteit met computersystemen die ingezet worden voor het uitvoeren van berekeningen en administratieve handelingen t.b.v. verzekeringen. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Graag zien wij relevante CV’s zo snel mogelijk tegemoet , waarbij ook wordt aangegeven per wanneer je beschikbaar bent
en worden wij graag geïnformeerd over de vakantieplanning.

Met vriendelijke groet,

Advinsure BV

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-09-2015 15:53
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten