Senior Projectmanager

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
hg451

Omschrijving

Senior Projectmanager Stedelijke Ontwikkeling

Vakgebied

Ruimtelijke ordening en milieu

Provincie: Zuid-Holland

Aanvang

1 oktober 2015

Duur :12 maanden

Opleidingsniveau : WO

Optie tot verlenging

Uren per week : 32-36

Het Team Projectmanagement bestaat uit een groep van 9 projectenmanagers verdeeld over projecten in verschillende fases. De senior projectmanager draagt zorg voor de ontwikkeling van de drie eerder genoemde sleutelgebieden in de stad, waardoor investeringen en nieuwe ontwikkelingen op gang komen.

Juist de werkzaamheden van het Team Projectmanagement vragen om competenties die passen bij de nieuwe cultuur. Externe oriëntatie, vernieuwende ideeën, communicatie, gericht zijn op samenspraak met inwoners, ondernemers en instellingen, sensitiviteit voor deze omgeving, voor het bestuur en voor de interne organisatie zijn hierbij cruciaal.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige senior projectmanager voor de duur van 6 maanden met een optie tot verlenging.

Werkzaamheden

•Het trekken van omvangrijke, beleidsgevoelige en zeer complexe ontwikkelingsprojecten of processen in de haalbaarheidsfase, in samenspraak met de omgeving;
•Uitvoeren van programma’s, processen en projecten;
•Het onderhouden van contacten en het voeren van overleg met bestuur, hogere overheden, burgers, marktpartijen en het extern vertegenwoordigen van de gemeente;
•Het onderhandelen met externe partijen;
•Het kunnen coördineren en aansturen van het proces om te komen tot een (samenwerkings) overeenkomst met externe partijen, zoals ontwikkelaars, corporaties enz;
•Het afstemmen en bewaken van de integraliteit van het project/proces, zowel intern binnen het project als binnen de gemeente als geheel, van de evenwichtige inbreng van de verschillende disciplines in het geval van blijvende verschillen van inzicht, het zelfstandig formuleren van adviezen aan het management en college;
•Het samenwerken en het geven van sturing aan de leden van projectgroepen die bestaan uit professionals afkomstig van verschillende afdelingen;

1.Een relevant afgerond WO-diploma (zoals bijvoorbeeld Stedenbouw/ Planologie/ Sociale Geografie/ Economie/ Bestuurskunde), bij voorkeur aangevuld met MSRE, MCD:
2.Heeft minimaal 5 jaar in de laatste 8 jaar ervaring als senior projectmanager bij de (semi) overheid op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling:
3.Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving
4.Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar met intensieve samenspraaktrajecten (burgerparticipatie)

reageren voor 13-9-2015
Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:
CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project

•Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens
Uurtarief inclusief kosten en ex BTW
•Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht
•Startdatum en eventuele vakantieplannen
Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten