ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

3,5 maanden

Startdatum

15-09-2015

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Utrecht

Uren per week

32-36 uur

Werkzaamheden
Senior Applicatieontwikkelaar .NET

Aanvullingen

·Applicatieontwikkelaar met brede kennis en ervaring van Microsoft frameworks
·Aanbiedingen s.v.p. voorzien van korte, duidelijke, volledige en relevante motivatie
·Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk voor het kunnen vervullen van deze functie
·Het uitwerken van een kleine (fictieve) case kan onderdeel uitmaken van de intake

Algemene beschrijving

Het betreft een opdracht in het kader van het KEI deelprogramma Toezicht, dat vernieuwing en digitalisering beoogd van het toezicht dat de Rechtspraak uitoefent bij faillissementen, surseances, schuldsaneringen, curatelen en bewinden. De Rechtspraak benoemt curatoren en bewindvoerders, ziet erop toe dat zij de zaak op een goede manier afwikkelen en bewaakt de belangen van andere betrokkenen. Daarnaast wordt de Rechtspraak door de curatoren en bewindvoerders betrokken bij majeure besluiten in de afwikkeling van de zaak.

In juli 2014 is een project gestart om ICT ondersteuning voor de nieuwe gedigitaliseerde werkprocessen te realiseren, zoals die in een business analyse op hoofdlijnen zijn onderkend en samen met product-owners zijn uitgewerkt. De kern van de ICT ondersteuning bestaat uit Microsoft Dynamics CRM 2015, die via services en portaal website ontsloten wordt voor externe partijen. De documentopslag gebeurt via een integratie tussen Microsoft Dynamics CRM 2015 en in SharePoint 2013. De senior applicatieontwikkelaar is mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de services en de portaal website.

Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld gebruikers, product-owners, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, scrum-masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders en soms met infra-medewerkers. Spir-it is bezig om het ontwikkelproces verder te moderniseren door bijvoorbeeld de invoering van continuous delivery en development principes. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen. Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed als onderdeel van een team.

Functie eisen
Senior Applicatieontwikkelaar .NET

Kennis

Max. 35
Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met Agile / SCRUM ontwikkeling (5)
Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met de (meest recente versies van de) volgende tooling / frameworks / talen:
Visual Studio, ASP.NET MVC4, ASP.NET, WCF, Knockout / Angular, AJAX, C#, Javascript, HTML, CSS, XML, SQL Server, TFS / Subversion, OTAP-omgeving, Jira (20)

Je hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met de volgende tooling

UML Unified Modeling Language, ReSharper, PowerShell (5)
Ervaring met SharePoint 2013 en / of CRM 2013 / 2015 is een pré (5)

Opleiding

Max. 20
Afgeronde HBO-opleiding Informatica of Informatiekunde (5)
Certified SCRUM Master is een pré (5)
Certificaat MCSD webapplications (10)

Ervaring

Max. 45
Je hebt meer dan vijf jaar dagelijkse ervaring met het ontwikkelen met .NET in SOA-architectuur (20)
Ervaring met webontwikkeling en Webrichtlijnen overheid, tweede versie (versie2.webrichtlijnen.nl) is een pré (10)
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met unittesten (10)
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met continuous integration en testdriven development (5)

Organisatie spir-it
Spir-it is de full-service ICT-provider van de Rechtspraak. Het EcM vormt een onderdeel van spir-it en is verantwoordelijk voor ICT-ontwikkeling en beheer op het gebied van juridische vakinformatie, communicatie- en informatiediensten (digitaal loket, registers en dataleveranties).

Voor een belangrijk deel is EcM gericht op

·Rechtsprekende instanties
·In de Rechtspraak geïnteresseerde buitenwereld (internet - Rechtspraak.nl, MijnZaak)
·Ketenpartijen (system-to-system en extranetportaal - digitaal loket voor advocatuur, gerechtsdeurwaarders, curatoren en bewindvoerders)
·Interne ondersteunende organisaties binnen de Rechtspraak (intranet - INTRO, MijnWerkomgeving) in nauwe samenwerking met de afdeling Mijn Werkomgeving – BOD
EcM ontwikkelt onder andere applicaties voor het inlezen, converteren, opslaan, bewerken en publiceren van jurisprudentie, regelgeving, procesinformatie, registers, publieksinformatie en juridische documenten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten