Golang Programmeur gezocht

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
03-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
354
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een uitdagend en groot IT project zijn wij op zoek naar nog 2 programmeurs met minimaal 5 jaar ervaring in het opzetten van grote IT systemen door middel van software development. Het is een tijdelijke opdracht voor 36 uur p.w. t/m 26 Augustus 2016. Standplaats is Amsterdam.

Betreft zeer complexe, multidisciplinaire vernieuwingen van samenhangende platformen/ systemen/ diensten. Gebruik van innovatieve technieken. Je bent in staat gestructureerd stukken software te ontwerpen en te implementeren en gebruikt daarvoor best practices en design patterns. De software die je oplevert moet isoleerbaar zijn van de rest van de IT omgeving met vastgestelde interfaces. Ervaring met unit- en end to end testing. Je kunt zelfstandig werken en komt met initiatieven voor verbeteringen. Ook denk je mee met de architectuur, technieken, tooling en samenwerking voor het project. Je kunt daarnaast ook goed samenwerken met de andere leden van het scrum team (waarvan het grootste deel programmeurs en DevOps, ongeveer 8 mensen). We werken in het project met Golang, maar als je veel ervaring hebt met Java, C# of C++ is dat ook goed, mits je bereid bent jezelf een nieuwe taal eigen te maken.

Pré’s: Ervaring met Golang, Continuous integration, Agile/Scrum, CRM, telecom, billing, test driven development.”

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    03-09-2015 18:13
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten