IT Projectleider

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
794
Status
Gesloten
Referentie
20117846

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117846 Tijdelijke inhuur

Voor ABN AMRO Bank zijn wij op zoek naar een IT Projectleider.

Opdracht Omschrijving

Aandachtsgebied is systeemontwikkeling Advies applicaties voor bemande kanalen, zoals Customer Contact Center en branches.
Betreft meerdere klussen. Zowel Projecten als Release Wise Development.

Profiel

-sterk in stakeholder management
-ruime ervaring als PL binnen IT
-ervaring binnen ABN AMRO of een vergelijkbare andere financiele instelling
-kennis van/ervaring met advies applicaties is een pre

Knowledge & Communication

-HBO projectmanagement met 4-6 jaar relevante werkervaring.
-Kennis op het gebied van veranderingsmanagement, control en leidinggeven en projectgerelateerde rapportage technieken.
-Kennis op het gebied van veranderingsmanagement, control en leidinggeven en projectgerelateerde rapportage technieken.
-Kennis van standaarden van projectaanpak (DSDM/CMM/HoP etc.) van ABN AMRO, de (administratieve) organisatie, de interne en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied en waar sprake is van materiedeskundigheid in de functie tevens de kennis van het eigen aandachtsgebied.
-PRINCE2 gecertificeerd (Practitioner level)
-Kennis van projectmanagementtechnieken, o.a. ervaring met Product Based Plannen en Risico Management analyses
-Ervaring met MS Project tbv project planningen
-Kennis van standaarden van projectaanpak van de bank, de (administratieve) organisatie, de interne en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied en waar sprake is van materiedeskundigheid in de functie tevens de kennis van het eigen aandachtsgebied.
-Onderhoudt tijdens het project contact (schriftelijk en mondeling) met de bij het project betrokken afdelingen, disciplines en medewerkers om de voortgang van het project te bespreken.
-Bespreekt de projectvoortgang met de opdrachtgever en projectgroep om verschillen tussen planning en realiteit inzichtelijk te maken om indien noodzakelijk in te kunnen grijpen.

Bankierseed

Werken voor onze bancaire relaties betekent dat je de bankierseed moet afleggen. Alle (externe) bankmedewerkers werkzaam in Nederland zijn vanaf 1 april 2015 verplicht deze eed af te leggen met de daaraan verbonden Gedragsregels en tuchtrecht. Iedere nieuwe externe medewerker moet binnen drie maanden na start opdracht de eed hebben afgelegd. Door het afleggen van de eed bevestig je dat jij je aan de Gedragsregels houdt die de Nederlandse Vereniging voor Banken (NVB) heeft opgesteld voor bankmedewerkers. Deze Gedragsregels komen inhoudelijk overeen met de tekst van de bankierseed en kunnen opgevraagd worden.

De bankierseed geldt sinds 1 januari 2013 voor bestuurders en commissarissen bij financiële ondernemingen. Zij hebben een grote verantwoordelijkheid voor de onderneming en voor de financiële sector. Door deze eed of belofte zijn zij zich hier meer van bewust.
Uitbreiden reikwijdte bankierseed of -belofte
Het kabinet wil dat de bankierseed of -belofte gaat gelden voor alle bankmedewerkers. De invoering van de eed of belofte voor 'alle' bankmedewerkers treedt op 1 april 2015 in werking. Voor bestaande medewerkers zal de bankierseed of -belofte verplicht worden per 1 april 2016. Met de uitbreiding van de reikwijdte van de bankierseed worden verdere stappen gezet voor een integere en beheerste bedrijfsvoering bij banken.
De bankierseed maakt onderdeel uit van de wijzigingswet financiële markten 2015. De Tweede Kamer heeft de wet aangenomen op 18 september 2014. De Eerste Kamer stemde op 18 november 2014 in met deze wet. De wet is gepubliceerd in het Staatsblad op 5 december 2014.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

07-09-2015

Duur

30-06-2016

Optie op verlenging

ja

Inzet

40 uur per week

Tarief

€ 75

Sluitingsdatum

07-09-2015

Sluitingstijd

09.00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

  • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

  • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

  • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

  • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

  • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

  • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

  • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten