Senior Golang Developer gezocht,

Intermediair
Arrows Group
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
754
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een uitdagend en groot IT project zijn wij op zoek naar nog 2 programmeurs met minimaal 5 jaar ervaring in het opzetten van grote IT systemen door middel van software development. Betreft zeer complexe, multidisciplinaire vernieuwingen van samenhangende platformen/ systemen/ diensten.

Gebruik van innovatieve technieken. Je bent in staat gestructureerd stukken software te ontwerpen en te implementeren en gebruikt daarvoor best practices en design patterns.

De software die je oplevert moet isoleerbaar zijn van de rest van de IT omgeving met vastgestelde interfaces. Ervaring met unit- en end to end testing. Je kunt zelfstandig werken en komt met initiatieven voor verbeteringen. Ook denk je mee met de architectuur, technieken, tooling en samenwerking voor het project.

Je kunt daarnaast ook goed samenwerken met de andere leden van het scrum team (waarvan het grootste deel programmeurs en DevOps, ongeveer 8 mensen). We werken in het project met Golang, maar als je veel ervaring hebt met Java, C# of C++ is dat ook goed, mits je bereid bent jezelf een nieuwe taal eigen te maken

Pré’s: Ervaring met Golang, Continuous integration, Agile/Scrum, CRM, telecom, billing, test driven development.”

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten