DTP'er gezocht voor sportevenement in Den Haag

Opdrachtgever
Marathonbureau
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
DHM

Afrondingstoelichting

melding dat opdracht niet geplaatst was zonder dat er ergens een plaats ingevuld kan worden!!!!!!!!!

Opdracht hoeft niet op locatie worden gedaan, dit dus ook aangegeven! Waarom dan melding afgekeurd - graag locatie vermelden!


Omschrijving

Op zeer korte termijn (enkele dagen) zijn we op zoek naar een dtp'er die voor een Haags sportevenement dtp werkzaamheden kan verrichten. Er moet een routeboekje drukklaar worden opgemaakt, er moeten verschillende spandoeken drukklaar worden opgemaakt en mogelijk nog andere zaken.

We zijn op zoek naar een dtp'er die voor langere tijd werkzaamheden wil verrichten voor onze stichting. Meerdere keren per jaar wordt er een krant/magazine van plusminus 20 pagina's gemaakt. Zowel digitaal als in druk. In een kleine oplage worden die ook verspreid door Den Haag. Hier komt een 2e krant/magazine bij voor een ander sportevenement. Voor beide zoeken we dus iemand die de opmaak voor kan doen. Daarnaast hebben we ieder jaar aanpassingen nodig voor flyers, posters etc.

Alle uitingen die we hebben moeten opnieuw worden opgezet omdat we zelf niet de beschikking hebben over de grafische bestanden.

Voor onze stichting zoeken we een professionele dtp'er die welliswaar betaald, maar tegen een laag tarief alle voorkomende dtp werkzaamheden wil verzorgen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten