Management Consultant

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
603
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze aanvraag is gesloten. Helaas hebben we door de nieuwe lay-out van freelance.nl niet alle aanvragen in het oog kunnen houden waardoor er enkele open zijn blijven staat. Mocht u nog beschikbaar zijn, vernemen we dit graag op tloois@fixedtoday.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Amsterdam

Tarief

67,50

Uren

40

Startdatum

01/10/2015

Einddatum

31/12/2015

ABN heeft nog een vacancy openstaan ter vervanging van binnen IT Services EUS. Graag zien ze profielen tegemoet.
Let wel: senioriteit, drive, passie voor resultaat en onwership kunnen pakken zijn "must haves". Tevens het analytische vermogen om koers te kunnen uitzetten die gevolgd moet worden door het team.

Leidinggevende ervaring van 2-3 jaar is zeer welkom.Technology Security ervaring is zeer welkom.Beheer (BISL, ASL, ITIL) ervaring met problem & incident mgmt en changeacceptatie is zeer welkomOrganisatietransformatie ervaring is zeer welkom.
Hands-on Management Consultants met minimaal 2-3 jaar ABn AMRO Customer Excellence / Continous Improvement (CE/CI) praktijkervaring, anders minimaal 2-3 praktijkervaring met Lean Six Sigma.

De consultants moeten een voorbeeld zijn voor de groep in (pro-actief) houding & gedrag en prestaties. en ze moeten een groep mee kunnen nemen in het bereiken van een significante verbetering op beheer van applicaties.
Daarnaast zijn de consultants uiteraard zelfstandig werkende medewerkers in hetzelfde team met eigen verantwoordelijkheden en deliberables.

De afdeling valt binnen IT Services onder het security domein en is verantwoordelijk voor security applicaties (functioneel beheer). Het team bestaat uit 12 medewerkers en zit een transitie van eigenbeheer naar meer regiefunctie van vendoren (IBM Infosys). De consulantants worden ingevlogen om in de BAU en in deze transitie stappen te maken met het team. Coaching, spiegelen en challengen zijn belangrijk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  05-09-2015 02:10
  Plaats
  Bunschoten Spakenbur

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-09-2015 09:08
  Plaats
  Beuningen Gld.

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-09-2015 11:37
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten