Medior/Senior Java Ontwikkelaar

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten
Referentie
Medior/Senior Java Ontwikkelaar

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Beste freelancer,

Voor een eindklant in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Java Ontwikkelaar.

Als Java-specialist realiseer je in verschillende rollen projecten, van technisch ontwerp tot en met de bouw en deployment. Dit doe je samen met je scrumteam en met de klant volgens de agile methode. Je stelt het technisch programmaontwerp op gebaseerd op de functionele wensen (user stories) en de niet-functionele eisen. Je optimaliseert het systeem voor wat betreft prestatie en capaciteit en je optimaliseert de werking van de database. Je doet dit onder meer door het organiseren en bijwonen van technisch ontwerpsessies en codereviews. Daarnaast voer je unit- en systeemtesten uit en deployments.

Vraag
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (Hogere Informatica Opleiding) en/of (Technische) Informatica. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het programmeren in Java met moderne frameworks en tools zoals: Wicket, Angular, Maven, Spring, Selenium, EasyMock, Junit, Guice, AngularJS. Je hebt ruime ervaring met estimating en planning van projecten en het opstellen van de userstories in overleg met de productowner. Je bent een echte teamplayer, sociaal en gericht op het delen van kennis. Verder sta je natuurlijk open voor andere ideƫen, methoden en technieken.

Het project is voor 6 maanden met optie tot verlenging

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten