Technisch Onderwijs Assistent Horeca (vaste baan)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Sassenheim
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

30-10-2015

Optie op verlenging

Ja, je kan in vaste dienst treden.

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

7-9-2015 om 17:00 uur

Horizon zoekt een leerkrachtondersteuner (praktijk) met lef
Het begeleiden van jongeren binnen onze organisatie is een uitdaging en vergt lef, passie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Jouw nieuwe uitdaging

Als leerkrachtondersteuner werk je op het Vaart College. Dit is een interne school op de Vaart (cluster 4), één van onze gesloten jeugdzorglocaties. Je werkt en assisteert bij de bak-en kookles van onze jongeren. Je ondersteunt de leerkrachten bij het lesgeven, begeleidt zelfstandig kleine groepjes en je voert ook administratieve handelingen uit.

Functie eisen 
Je beschikt over minimaal 1 jaar horeca ervaring (eis)
Ervaring in de omgang met jongeren
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten