Projectleider Gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
216
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

21-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week:16

Sluitingsdatum: 14-9-2015 om 9:00 uur

Team Projecten maakt onderdeel uit van de afdeling Planontwikkeling en is verantwoordelijk voor de regie en resultaatgerichte sturing op de projecten­portefeuille voor de Westlandse gebiedsontwikkeling. Enerzijds geschiedt dit door programmasturing (uitvoeringsstrategie), anderzijds gebeurt dit door de realisatie van ruimtelijke- en investeringswerken op projectmatige basis met een zichtbare risicoanalyse door projectleiders bijgestaan door –ondersteuners

Opdracht
De projectleider die we zoeken, is in staat om een lopende gebiedsontwikkeling, waarbij meerdere (complexe) belangen spelen, tot een goed einde te brengen.

Naast noodzakelijke aanpassing van de infrastructuur, moet er binnen de ruimtelijke- en financiële kaders van de gemeente Westland, voor én door betrokken partijen en belanghebbenden een goede invulling gegeven gaan worden aan het resterende plangebied. Een en ander dient met partijen nog tijdig contractueel te worden vastgelegd.

Functie eisen
WO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal WO-niveau
Aantoonbare ervaring met (complexe) infrastructurele projecten
Aantoonbare ervaring met gebiedsontwikkeling in glastuinbouwgebied
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met gebiedsontwikkeling in de afgelopen 7 jaar binnen de gemeentelijke overheid

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten