Beleidsadviseur Onderwijs

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
amersfoort
Reacties
0
Bekeken
295
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum:1-10-2015
Einddatum:1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

14-9-2015 om 12:00 uur

Ter vervanging is de gemeente op zoek naar een beleidsadviseur Onderwijs die zich ondermeer bezighoudt met Voor- en Vroegschoolse Educatie, Onderwijs-Arbeidsmarkt en de evaluatie van ons Onderwijsprogramma. Bovendien levert deze beleidsadviseur een bijdrage aan het nieuwe Uitvoeringsprogramma Jeugd.

Je richt je onder meer op de volgende taken

Evaluatie Operatie Amersfoort Jong II
Bijdragen aan het nieuwe Uitvoeringsprogramma Jeugd
Beleid rondom Onderwijs-Arbeidsmarkt.
Ontwikkelen beleid VVE, met name de vroegschoolse educatie

Functie eisen 
aantoonbare beleidservaring Onderwijs-Arbeidsmarkt
Aantoonbare kennis van VVE
Ervaring opgedaan in een G37-gemeente, blijkend uit minimaal één jaar ervaring als beleidsadviseur in de afgelopen 3 jaar in een G37-gemeente
Ervaring opgedaan als beleidsadviseur onderwijs, blijkend uit minimaal één jaar ervaring als beleidsadviseur onderwijs de in afgelopen 3 jaar binnen een gemeente

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten