Projectleider Realisatie en Beheer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Woerden
Reacties
0
Bekeken
253
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum:21-9-2015
Einddatum:1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

10-9-2015 om 17:00 uur

Voor het team realisatie en beheer van de gemeente zijn we op zoek naar een projectleider voor het project Woerden-West voor minimaal 6 maanden voor 18-uur per week.

Het project Woerden West betreft een studie naar de doorstromingsoptimalisatie van de noord-zuid verbinding aan de westzijde van Woerden. Met het schrappen van de westelijke randweg is de westzijde van woerden aangewezen op de huidige interne ontsluitingsstructuur. Door de ruimtelijke impact van voorgestelde maatregelen zoals het vervangen van verouderde verkeerslichten, de wens voor fietsvoorzieningen, de mogelijke aanleg van een rotonde en de mogelijke aanleg van een brug, ligt dit project zowel politiek als maatschappelijk erg gevoelig.

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het resultaat van het project. Je hebt geregeld overleg met het bestuur, stelt stukken op voor de raad en bent eerste contactpersoon voor vragen vanuit de burger. Je begeleidt de opdrachtverstrekking en aanbesteding van diverse onderdelen van het project en houdt toezicht op de uitvoering daarvan. Je bereidt bewonersavonden voor en treedt daarbij op als voorzitter. Jn bent de spil in het web binnen de gemeentelijke organisatie richting andere vakdisciplines. Je hebt een vakinhoudelijke verkeerskundige achtergrond, waardoor je in staat bent de vraagstukken inhoudelijk te kunnen beoordelen.

Uren zijn flexibel in te zetten. Rekening moet worden gehouden met avondwerkzaamheden zoals bewonersavonden of desgewenst bijwonen commissie en/of raadsvergaderingen

Functie eisen 
Minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functie als projectleider binnen de verkeerskunde
Kandidaat heeft recente verkeerskundige kennis,
Kandidaat heeft een minimaal afgeronde HBO opleiding
Kandidaat heeft recente kennis en ervaring met projectmatig werken
Kandidaat heeft politieke en bestuurlijke sensitiviteit
Kandidaat heeft ervaring met het organiseren en voorzitten van bewoners c.q. inspreekbijeenkomsten
Kandidaat is flexibel inzetbaar: Rekening moet worden gehouden met avondwerkzaamheden zoals bewonersavonden of desgewenst bijwonen commissie en/of raadsvergaderingen

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten