Projectmedewerker inventaris en materieel vastgoed gezondheidzorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum:14-9-2015
Einddatum:31-12-2015

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:38

Sluitingsdatum: 7-9-2015 om 17:00 uur

De werkzaamheden worden verricht ten behoeve van de diverse vastgoedprojecten DGO en worden verricht binnen de Zorg Ondersteuning Groep (ZOG) van het Centraal Militair Hospitaal (CMH). Dit is één van de zorgbedrijven welke valt binnen de Divisie Defensie Gezondheidzorg Organisatie (DGO) van het Commando DienstenCentra (CDC).
Het Centraal Militair Hospitaal is belast met uitvoering van het Lange Termijn Huisvestingsplan (LTHP). Dit plan bevat onder meer nieuwbouw, een grootschalig verbouwing en renovatie van het UMCU/CMH. De overige projecten bevinden zich grotendeels binnen het Eerstelijns Gezondheidszorg Bedrijf i.o. De taken welke worden verricht liggen primair op het gebied van de aansturing en uitvoering van de binnen de projecten voorkomende werkzaamheden.

De visie van DGO zal uitgevoerd moeten worden en in werking gesteld moeten worden voor de Lange Termijn. Hiervoor zijn 4 kernprocedures te ontwikkelen:

het opstellen van een Lange Termijn Huisvestingsplanning;
het opstellen van een Lange Termijn Onderhoudsplanning;
het inventariseren van gebruikersvoorzieningen;
het opstellen van een jaarplanning.
In de aanloop naar deze uitvoering is een projectorganisatie ingericht. De projectleider is verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en kwalitatief goede uitvoering van het totale project. De projectorganisatie bestaat uit een Stuurgroep, diverse gebruikersgroepen, projectgroep materiaal vervanging, projectgroep organisatieverandering, een klankbordgroep, diverse afstemmingsgroepen en het projectteam.

Om de gestelde doelstelling/opdracht te behalen is er samenwerking tussen CMH en UMC Utrecht opgezet middels een gedeelde projectorganisatie.
Het projectteam zal – naast medewerkers vanuit het UMCU - bestaan naast functionaris uit een projectleider, een gebruikersbegeleider, ontwerpbegeleider en 2 materieelfunctionarissen.

Functionaris is belast met de projectondersteuning en dit houdt in het ondersteunen bij de ontwikkeling van plannen op het gebied van vastgoed en materieel, het toetsen, implementeren en evalueren van processen ter ondersteuning van het project en het uitvoering geven aan de project uitvoeringadministratie.

WERKZAAMHEDEN

 1. Ontwikkelt plannen op het gebied van vastgoed en materieel, door

 • het actualiseren van huidige situatie materieelplannen en inventaris en mede ontwikkelen van het jaarplan;

 • het ontwikkelen, realiseren en actualiseren van het lange termijn onderhoud(plan) en mede ontwikkelen van het jaarplan;

 • het ontwikkelen, realiseren en actualiseren van het (lange termijn) vervangingsplan en mede ontwikkelen van het jaarplan;

 • Het ontwerpen van inventaris en materieel op het Voorlopig en Definitief Ontwerp van de architect;

 • Het opstellen van ruimtestudies aan de hand van architectonische ontwikkelingen en de Programma’s van Eisen.

 • Het aanleveren van de specificaties van materieel op de gevraagde momenten voor de af-montage van alle materieel in verschillende ruimtes

 1. Ontwikkelt, implementeert en evalueert processen ter ondersteuning van het project, door

 • het ontwikkelen, implementeren en evalueren van processen en procedures gericht op het beheer en onderhoud van het CMH/EGB in relatie tot de diverse projecten;

 • het ondersteunen en coördineren van de operationele en uitvoerende taken op het gebied van uitvoering projecten.

 • Het toezien op en uitdragen van het functioneel, ruimtelijk en technische handboek huisstijl;

 • het implementeren en evalueren van processen en procedures gericht op het inventaris en materieelbeleid in relatie tot huisstijl UMC Utrecht;

​3. Voert de project uitvoeringsadministratie uit, door

 • het inventariseren van gebruikersvoorzieningen t.b.v. de verschillende projecten;

 • het onderhouden van een nauwe relatie en samenwerken met de projectleider vastgoed Gezondheidszorg op de grensvlakken van beide functiegebieden;

 • het opstellen van tijdelijke inventaris- en materieelplannen en schuifplannen t.b.v. fasering projecten;

 • het afstemmen en samenstellen van de juiste documentatie voor de verschillende vergaderingen.

SPEELRUIMTE

Functionaris is verantwoording verschuldigd aan de projectleider vastgoed gezondheidszorg voor wat betreft de resultaten van de projectondersteunende werkzaamheden:
Samenhangende ziekenhuis processen, procedures en wet- en regelgeving afgebakende (project)onderwerpen, het bouwbesluit, programma van eisen, handboek huisstijl en Prince 2 dienen als basis voor de uitvoering van de werkzaamheden;
Functionaris neemt zelfstandig beslissingen over de wijze van projectondersteuning en de inhoud van het advies;

Functie eisen 
Afgeronde opleiding Binnenhuis Architectuur of vergelijkbare opleiding.
Hogere opleiding huisvestingskunde of vergelijkbaar.
Kennis van PRINCE 2
Ervaring met een aantal projecten (minimaal 2) met inrichtingsvraagstukken.
Aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
Kandidaat heeft minimaal 1 project gedaan in een ziekenhuisomgeving.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten