Technisch Ontwerper/Ontwikkelaar Oracle Weblogic Server/Enterprise Manager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

10-9-2015 om 12:00 uur

Het Politiedienstencentrum (PDC) telt zes diensten ter ondersteuning van het gehele politiekorps, te weten de diensten Human Resource Management, Facility Management, Financiën, Informatiemanagement, Informatie- en Communicatietechnologie en Communicatie. Het PDC voert de operationele bedrijfsvoeringsactiviteiten uit voor alle politiemedewerkers. Het beleid wordt geformuleerd binnen de betreffende beleidsdirecties. Uiteindelijk zetten ruim 6100 medewerkers zich in voor een goede service aan de operatie.

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het PDC en is de technische organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de IV (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV applicaties. De dienst voert het IV en ICT project- en programmamanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business, dienst IM en dienst ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services. Ruim 1400 medewerkers zetten zich in voor deze dienst.

De afdeling Ontwikkeling bestaat uit de Teams Software Ontwikkeling, Testcentrum en Pre Development. De afdeling vertaalt gewenste IV functionaliteit, zoals gedefinieerd door de Dienst IM, in robuuste en gecertificeerde ICT-oplossingen. Zij zorgt voor het onderhoud en de doorontwikkeling van de bestaande applicatieportfolio als voor het ontwikkelen/verwerven van nieuwe ICT-oplossingen.

Het team Software Ontwikkeling ontwikkelt politieapplicaties op basis van door de Dienst IM samen met de business opgestelde requirements. De kerntaken van het team zijn ondermeer:

  • Maken van het functioneel ontwerp

  • Ontwikkelen van de applicaties

  • Beheren van deze applicaties op basis van productplannen

Verantwoordelijkheden

Ophalen requirements
Managen van Stakeholders
Technisch Ontwerp opstellen
Reviewproces begeleiden.
Vakmatige taken
Primaire taak: het opstellen technische ontwerpen t.b.v. Java migraties en specifieke PPI projecten. Ontwerp, ontwikkelen en test

Functie eisen 
Een afgeronde erkende HBO/ WO opleiding is een wens.
In de afgelopen 5 jaar mininmaal 2 jaar werkervaring als ontwerper is een eis.
Aantoonbare ervaring in het opstellen van technische ontwerpen en documenten is een wens.
Mininimaal 2 jaar werkervaring met advies-ontwikkel- en configuratiewerkzaamheden voor Oracle oplossingen is een wens.
Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van oplossingen voor Windows en/of Linux platformen is een wens.
Aantoonbare kennis van/ervaring met het configureren van F5 BigIP platformen is een wens.
Aantoonbare ervaring met Oracle Weblogic Server is een wens.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten