Software Architect (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

10-9-2015 om 9:30

Op korte termijn zijn wij voor de Delivery Keten Klantcontact, op zoek naar een Software Architect (M/V). Je werkt daarbij samen met softwarearchitecten in een complexe omgeving, die voortdurend in beweging is. Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van gekozen oplossingen binnen het team. Daarnaast draag je als ontwikkelaar zorg voor een snelle realisatie van de gekozen oplossing en neem je andere ontwikkelaars op sleeptouw.

Opdrachtomschrijving: Java ontwerpen, bouwen en meedenken/sparren met softwarearchitecten. Bij het realiseren van de code staan kwaliteit, testen en robuustheid hoog in het vaandel.

Doelstelling: Meedenken met collega’s en het uitdragen van gekozen oplossingen. Nieuwe oplossingen ook uitproberen en mee helpen met de ontwikkeling ervan.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen van gekozen oplossingen en de realisatie ervan.

Coördinerende / sturende taken: Uitdragen van gekozen oplossingen en het opsleeptouw nemen van ontwikkelaars binnen het team.

Functie eisen 

Eisen

Diploma HBO ICT gerelateerde opleiding
Minimaal 5 jaar werkervaring met het ontwikkelen Java, het werken op senior niveau in soortgelijke rol
Minimaal 3 jaar werkervaring Spring, Hibernate
Minimaal 3 jaar werkervaring Service Oriented Architecture (SOA)

Wensen

Werkervaring met

Informatie analyse
Scrum methodiek
Datamodellering
Webservices
Jms
Junit
Apache ServiceMix
Competenties:Teamspeler Stressbestendig Goed in staat werk af te bakenen Analytisch Welwillend om te werken onder architectuur Assertief Weet zich snel nieuwe tools & frameworks eigen te maken.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten