Sr. GIS ondersteuning

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
60
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
498
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Deadline

9 september 2015 17:00 uur

Locatie

Den Bosch

Startdatum

1 oktober 2015

Einddatum

periode van 6-9 maanden

Inzet

32 of 40 uur per week

Max inkooptarief

60,-

Ter versterking van ons huidige GIS team zoeken we tijdelijke fulltime ondersteuning (minimaal 4 dagen per week) voor een periode van 6 tot 9 maanden. Wij zijn daarbij uitdrukkelijk op zoek naar een senior persoon op zowel inhoudelijk als op interpersoonlijk vlak.

De persoon die we zoeken moet een GIS achtergrond hebben en kennis meebrengen van ESRI software. Voorkeur heeft een kandidaat die ook bekend is met het UT platform van AED Sicad. Belangrijk is dat de kandidaat kennis heeft van nieuwe technologie├źn zoals Javascript, HTML5 en Silverlight en dit bij voorkeur ook succesvol heeft toegepast in een ESRI / UT GIS omgeving. Het is belangrijk dat de kandidaat parate kennis heeft van de nieuwe (web) mogelijkheden in versie 10 van het ESRI platform en deze kennis over kan dragen en de andere leden van het GIS team kan meenemen in het toepassen van de nieuwe mogelijkheden.
De kandidaat moet een duidelijke visie hebben op applicatieontwikkeling binnen een GIS omgeving, deze visie en kennis kunnen overdragen aan de medewerkers en hen meenemen in een gestructureerde manier van werken. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan gebruik van TFS, opzetten en toepassen van ontwikkelstandaarden, documenteren etc..

Eind juni is er een upgrade van UT versie 9.3.1 naar versie 10.2.1 afgerond .Momenteel lopen er diverse andere projecten en wijzigingen waarin GIS een steeds grotere rol gaat spelen. De kandidaat zal volledig onderdeel uitmaken van het GIS team en meedraaien in het scrumteam om gevraagde aanpassingen zo snel als mogelijk op te leveren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten