Projectleider Bouwprojecten & Inrichting

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
426
Status
Gesloten
Referentie
BCUMCU14155

Omschrijving

Functiebeschrijving
Projectleider Bouwprojecten & Inrichting m/v

Functieomschrijving
Als projectleider leid je zelfstandig een aantal verbouwingsprojecten of delen van complexe projecten in een boeiende ziekenhuisomgeving, waarin hoge eisen worden gesteld aan de primaire processen zorg, onderwijs en onderzoek. Je stuurt meerdere teams aan van projectengineers en (externe) adviseurs, en je bent het aanspreekpunt voor alle partijen vanaf de initiatieffase tot en met de nazorgfase.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau en min. 5 jaar ervaring in soortgelijke functies op het gebied van (bouw)projectmanagement bij voorkeur in (grote) ziekenhuisorganisaties. Je beschikt over goede analytische en leidinggevende capaciteiten. Daarnaast ben je een goed onderhandelaar en beschik je over goede communicatieve eigenschappen om de complexe omgeving te managen.

Organisatieprofiel
De afdeling Bouwprojecten & Inrichting is verantwoordelijk voor de advisering, realisatie en verbetering van de huisvesting en accommodatie binnen het UMC Utrecht. Het is voor deze afdeling de uitdaging de projecten effectief en efficiënt te realiseren, waarbij aspecten als optimale communicatie en maximale beperking van overlast voor gebruikers een cruciale rol spelen.

Competenties
Overtuigingskracht
Beïnvloedingsvermogen
Plannen
Voortgang bewaken
Besluitvaardigheid
Leiding geven (groep)
Verantwoordelijkheid
Resultaatgerichtheid
Samenwerken
Onderhandelen
Stresstolerantie

Aanvraag selectiecriteria
Omschrijving
Inhuur o.b.v. deta-vast voor 6 maanden, waarna bij geschiktheid de kans bestaat kostenloos overgenomen te worden en in dienst treedt bij UMC Utrecht, tegen de geldende voorwaarden van de CAO UMC's. (MUST)
Afgeronde Technische HBO Opleiding (bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek) (MUST)
Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van (bouw)projectmanagement bij voorkeur in (grote) ziekenhuisorganisaties. Dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen. (MUST)
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het aansturen van meerdere teams van projectengineers en (externe) adviseurs. Dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen. (MUST)
In de afgelopen 4 jaar werkervaring op het gebied van bouw projectmanagement in een ziekenhuisorganisatie.
In de afgelopen 4 jaar teams aangestuurd bij een ziekenhuisorganisatie zowel in de planvormingsfase als in de functioneel ontwerpfase en realisatie fase. In het CV dient duidelijk naar voren te komen: taken, rollen en verantwoordelijkheden per fase.

Startdatum 15-10-2015
Einddatum 15-4-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-09-2015 18:15
  Plaats
  Nijkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 15:21
  Plaats
  Deil
  Geplaatst door
  A&S Maintenance bv
  Status
  Standaard
  Bijlage
  gpjndutxfvm7a74.docx

  Als interim professional met recentelijk veel ervaring op het gebied van verbouwing en aanpassingen binnen het ziekenhuis wezen heb ik belangstelling in deze uitdaging.

  Omdat een project momenteel uitgesteld word bij het ziekenhuis te Harderwijk ben ik per direct beschikbaarJouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten