IT Quality Assurance Officer

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Diemen
Reacties
2
Bekeken
368
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancers,

Bedankt voor jullie reactie. Aan de hand van de aangeboden cv's hebben wij reeds een kandidaat gesproken, geinformeerd en voorgesteld bij onze klant. Toch wil ik jullie bedanken voor jullie reactie en ik wens jullie veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht.

Met vriendelijke groet,
Martijn van der Hoek


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Gewenste startdatum

Uiterlijk 21-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Aantal uren per week: Gemiddeld 16 uren per week, in onderling overleg eventueel uit te breiden tot 24 uur per week. Waar nodig kan gevraagd worden om buiten reguliere kantoortijden werkzaamheden te verrichten.

Locatie: Diemen

Omschrijving van opdracht

Herordening uitvoeringstaken VWS
Onze opdrachtgever, de minister van VWS, heeft besloten het uitvoerende werk dat op afstand van het beleidsdepartement door een veelheid aan organisaties (zbo’s, agentschappen) wordt uitgevoerd, te stroomlijnen. In lijn hiermee en als onderdeel van een serie veranderingen zal het werk van de sector Verzekering van Zorginstituut Nederland dat gericht is op burgers (de zogeheten burgerregelingen) worden overgedragen aan het Centraal Administratie Kantoor (kortweg het CAK), een eveneens aan VWS gelieerde organisatie die is gespecialiseerd in financiële dienstverlening in de zorg. Qua ingezette capaciteit en middelen vormen de burgerregelingen het grootste onderdeel van de sector Verzekering van Zorginstituut Nederland.

Organisatie van de overdracht burgerregelingen van Zorginstituut Nederland naar het CAK
Wij zijn in april 2014 begonnen met de voorbereiding van de overdracht van de burgerregelingen van Zorginstituut Nederland naar het CAK. Dit proces zullen wij naar verwachting per 1 januari 2016 voltooien. Om de overdracht te realiseren is een projectorganisatie opgezet waarbij het Zorginstituut en het CAK ieder voor hun werkzaamheden deelprojecten hebben gedefinieerd. Deze deelprojecten zijn in feite gespiegeld, het Zorginstituut zorgt dat alles voorbereid en beschikbaar is voor overdracht. Het CAK zorgt dat alles wordt ingericht en overgenomen zodat per 1 januari 2016 het overgedragen werk bij het CAK wordt uitgevoerd.

Het programma binnen het Zorginstituut wordt aangestuurd door de projectcoördinator OBR. Het programma bestaat uit 6 deelprojecten, waaronder het IT project. Binnen het IT project zijn verschillende werkpakketten / deelprojecten georganiseerd.

Opdracht Quality Assurance Officer
Het deelproject IT is gericht op de noodzakelijke aanpassingen in de IT omgeving van het Zorgintituut die nodig zijn voor de overdracht van de Burgerregelingen. Het deelproject IT is cruciaal voor het slagen van de overdracht van de Burgerregelingen.
Het doorvoeren van de aanpassingen mag daarom onder geen enkel beding tot problemen of verstoringen in het IT landschap leiden. Dit betekent dat in de uitvoering van het deelproject extra waarborgen moet worden ingebouwd. In dit kader wil het Zorginstituut een IT Quality Assurance Officer aanstellen die toeziet op de kwaliteit van de gekozen technische oplossingen, de wijze waarop deze tot standkomen en de wijze waarop de transitie naar de IT omgeving van het CAK wordt georganiseerd. De IT Quality Assurance Officer is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van het deelproject IT. De IT Quality Assurance Officer is wel verantwoordelijk voor het actief monitoren van inhoudelijke keuzes die worden gemaakt en de wijze waarop oplossingen worden gerealiseerd. In dat kader signaleert de Quality Assurance Officer de risico’s die ZiNL loopt en doet voorstellen over te nemen maatregelen. Hierbij geeft de IT Quality Assurance Officer gevraagd en ongevraagd adviezen. De IT Quality Assurance Officer werkt nauw samen met de projectcoördinator en de deelprojectleiders. De Quality Assurance Officer rapporteert aan de projectcoördinator en indien nodig direct aan de opdrachtgever binnen het Zorginstituut Nederland.

Eisen aan kennis en expertise

 • Academisch werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare, recente ervaring als IT Quality Assurance Officer;

 • Inhoudelijke kennis van ICT infrastructuur en applicaties;

 • Ervaring met het ontwerpen van applicaties en infrastructuur voor transitieactieverwerkende systemen;

 • Ervaring met het leiden en besturen van IT transities in complexe IT omgevingen (transactieverwerkende systemen met veel interfaces met externe partijen)

 • BiSL/ITIL op foundation niveau;

 • Lean Six Sigma Green Belt

 • Kennis en ervaring als projectleider op het gebied automatisering in de zorgsector;

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-09-2015 21:26
  Plaats
  Oosterbeek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-09-2015 16:29
  Plaats
  Beuningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten