Accountmanager B2B

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
429
Status
Gesloten
Referentie
Accountmanager B2B

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,
Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Accountmanager B2B. Op deze opdracht hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een Accountmanager B2B

Start

z.s.m. (uiterlijk 1 oktober)

Einddatum

1 maart 2016

Locatie

Utrecht

Inzet

40 uur per week

Standplaats is Utrecht, de kandidaat zal minimaal twee dagen per week in Utrecht aanwezig moeten zijn. Verder wordt de functie landelijk uitgevoerd – dus kan de kandidaat vanuit huis werken of zal hij of zij veel onderweg zijn.

We zijn op zoek naar een ervaren accountmanager met ervaring in de gevraagde vakgebieden. Een kandidaat met een sterke voorkeur voor én talent in acquisitie. Dus geen type “relatiebeheerder”, maar een echte sales professional.

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het verkopen van de diensten en producten aan medium en groot zakelijke segment.
Je houdt je bezig met het zorgvuldig opbouwen en beheren van de klantendatabase en de administratieve registratie van alle leads, prospecten, klanten en activiteiten.

Je werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit proactief contact leggen met toekomstige klanten en lead opvolging en voor een kleiner deel aan sales ondersteunende werkzaamheden. Jouw werk wordt zowel binnen als buiten uitgevoerd, een aanzienlijk deel zal bestaan uit klantbezoeken. Je bent een belangrijke schakel in het salesproces en tussen de overige afdelingen binnen Zakelijk. Samen met je collega’s zorg je voor een goede afstemming met andere verkoopkanalen en betrokken afdelingen met als doel de eigen en totale verkoopdoelstellingen te behalen.

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van een jaarlijks vastgesteld target, middels het beheren en behouden van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Je bent gedreven in het uitvoeren van acquisitie en vindingrijk in het benaderen van nieuwe prospecten.
Samen met je collega’s zorg je voor een goede afstemming met andere verkoopkanalen en betrokken afdelingen met als doel de eigen en totale verkoopdoelstellingen te behalen. Je rapporteert aan de Manager Sales.

Het bedrijf
Onze opdrachtgever is de toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Zij leveren ongeveer 10 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,3 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 31.12.2014). Daarnaast leveren zij aan 130.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

Vereiste kennis en ervaring

Afgeronde HBO-opleiding
HBO/WO werk- en denkniveau
Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in een vergelijkbare functie in de telecommunicatie, technologie of IT industrie in de zakelijke markt

Je blinkt uit in de volgende competenties

Commercieel
Pro-actief en initiatiefrijk
Ambitieus en doelgericht
Zelfstandig
Stressbestendig
Je kunt omgaan met weerstand en tegenwerpingen vanuit de markt
Een gedreven teamplayer

Gewenste ervaring

Kennis van of affiniteit met Telecom diensten en producten
Ervaring met Salesforce of soortgelijk CRM systeem

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  07-09-2015 20:34
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2015 10:08
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2015 23:13
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-09-2015 12:05
  Plaats
  Zutphen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten