IT Quality Assurance Officer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Diemen
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-24

Sluitingsdatum

9-9-2015 om 12:00 uur

Het deelproject IT is gericht op de noodzakelijke aanpassingen in de IT omgeving die nodig zijn voor de overdracht van de Burgerregelingen. Het deelproject IT is cruciaal voor het slagen van de overdracht van de Burgerregelingen.

Het doorvoeren van de aanpassingen mag daarom onder geen enkel beding tot problemen of verstoringen in het IT landschap leiden. Dit betekent dat in de uitvoering van het deelproject extra waarborgen moet worden ingebouwd. In dit kader willen wij een IT Quality Assurance Officer aanstellen die toeziet op de kwaliteit van de gekozen technische oplossingen, de wijze waarop deze tot standkomen en de wijze waarop de transitie naar de IT omgeving van het CAK wordt georganiseerd.

De IT Quality Assurance Officer is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van het deelproject IT. De IT Quality Assurance Officer is wel verantwoordelijk voor het actief monitoren van inhoudelijke keuzes die worden gemaakt en de wijze waarop oplossingen worden gerealiseerd. In dat kader signaleert de Quality Assurance Officer de risico’s die ZiNL loopt en doet voorstellen over te nemen maatregelen. Hierbij geeft de IT Quality Assurance Officer gevraagd en ongevraagd adviezen.

U beoordeelt/toetst alle IT gerelateerde (deel-) projectplannen en onderhavige plannen,zoals het transitieplan, op haalbaarheid en uitvoerbaarheid. U rapporteert uw bevindingen hierover aan de projectcoördinator en waar nodig direct aan de opdrachtgever binnen onze organisatie. U adviseert over te nemen maatregelen om geconstateerde tekortkomingen aan te pakken. U geeft gevraagd of ongevraagd advies over zaken die de kwaliteit van de overdracht bevorderen aan de projectcoördinator en indien nodig aan de opdrachtgever binnen onze organisatie.

De IT Quality Assurance Officer werkt nauw samen met de projectcoördinator en de deelprojectleiders. De Quality Assurance Officer rapporteert aan de projectcoördinator en indien nodig direct aan de opdrachtgever binnen het onze organisatie.

Functie eisen 

Eisen

 • Academisch werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5 jaar recente ervaring als IT Quality Assurance Officer;

 • Inhoudelijke kennis van ICT infrastructuur en applicaties;

 • Ervaring met het ontwerpen van applicaties en infrastructuur voor transitieactieverwerkende systemen;

 • Ervaring met het leiden en besturen van IT transities in complexe IT omgevingen (transactieverwerkende systemen met veel interfaces met externe partijen).

Wensen

 • BiSL/ITIL op foundation niveau;

 • Lean Six Sigma Green Belt

 • Kennis en ervaring als projectleider op het gebied automatisering in de zorgsector.

Competenties

 • Organisatiesensitiviteit;

 • Inhoudelijk kritisch;

 • Onafhankelijk denken;

 • Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling; moet complexe materie ook aan leken kunnen uitleggen

 • Kwaliteitsgerichtheid;

 • Komt snel tot de kern van de zaak, kan hoofd- en bijzaken scheiden.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten