Winkel Representative Ziggo (Jr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

29-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

15-9-2015 om 12:00 uur

De Ziggo winkels zijn een van de belangrijkste verkoopkanalen voor Ziggo. Als nieuwe collega van een zeer gedreven team deel je de passie voor het commercieel denken. Je krijgt energie van het afstappen op potentiele klanten, niet alleen in de winkel maar óók buiten de winkel.

Jij hebt lef en maakt makkelijk contact met mensen. Jij weet klanten op een leuke wijze aan te spreken. Je vindt het leuk om met mensen in gesprek te zijn en ze zo goed mogelijk te helpen. Je adviseert klant op maat en sluit de verkoop. Uitdagingen in de vorm van targets ga je niet uit de weg, ze geven jou alleen maar meer energie! Je kunt je goed verplaatsen in de klant en geeft het gevoel dat er naar hen geluisterd wordt. Je hebt een groot zelf startend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel en bent daardoor hét visitekaartje voor Ziggo.

Daarnaast ben je

· Enthousiast, je denkt in mogelijkheden en kansen
· Representatief: jij bent hét visitekaartje voor Ziggo
· Een talent op het gebied van effectief communiceren

Jouw belangrijkste werkzaamheden nog even op een rijtje

· Op een creatieve en doortastende wijze verkopen van de producten van Ziggo
· Behalen van de gestelde verkooptargets
· Klantcontacten vastleggen in het klantenregistratiesysteem
· Onderhouden van de winkel

De Ziggo winkels vallen onder de afdeling Sales. Ziggo verkoopt haar producten onder andere vanuit vijftien winkels op A-locaties in grote steden. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en je rapporteert aan de Winkel Manager.

Functie eisen 
Minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
Afgeronde MBO opleiding richting Detailhandel. Student HBO commerciële richting of Hotelvakschool mag ook.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten