e-BS Financieel Expert senior

Opdrachtgever
Agium Financiele Detachering B.V.
Geplaatst op
07-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
312
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste kandidaat,

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Inmiddels is de selectie afgerond en hebben wij contact gehad met de kandidaten waarmee we verder het proces in gaan.

Graag informeren we u in de toekomst over andere passende posities. Hiertoe nemen wij graag uw gegevens op in onze database. Indien u dit NIET wenst, kunt u dit per e-mail aan ons kenbaar maken.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben,dan verzoek ik u vriendelijk per mail contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Caecilia Bart
c.bart@agium.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Toelichting bij de aanvraag

Functie Financieel Specialist
Functieniveau Senior
Werklocatie Den Haag
Startdatum 21 september 2015
Verwachte einddatum 21 september 2016
Aantal uren per week 36

Rijks Vastgoed Bedrijf
Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is een fusieorganisatie sinds 1 juli 2014 van de volgende vier diensten:

 • Voormalig Rijksvastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf (RVOB)

 • Voormalig Rijksgebouwendienst (RGD)

 • Voormalig Defensie Vastgoed (DVD)

 • Voormalige directie Rijksvastgoed. (dRV)

Het RVB gaat haar ICT dienstverlening onderbrengen bij SSC-ICT Haaglanden. Vastgoedspecifieke ICT processen blijven bij RVB in huis. Verder gaat het RVB de bedrijfsspecifieke processen en systemen harmoniseren in het programma Harmonisatie Applicaties en Rijksvastgoed Processen (HARP). Doel hiervan is om voor het RVB vanuit de oude situatie met 4 proces- en applicatielandschappen, een processtructuur in te richten die integraal ondersteund wordt met een passend applicatielandschap dat onder Enterprise architectuur wordt ingericht.

Visie
Het RVB maakt integraal deel uit van de Rijksoverheid, en heeft daarbinnen een aantal specifieke taken op vastgoedgebied. Daarom maakt het RVB maximaal gebruik van de voorzieningen die vanuit DGOBR rijksbreed geleverd worden aan de rijksonderdelen, zoals is opgedragen door de ministerraad met de vaststelling van de Hervormingsagenda Rijksdienst. RVB betrekt alle ICT diensten van het SSC-ICT die niet specifiek voor ondersteuning van de vastgoedprocessen zijn ingericht. Voor de vastgoed specifieke diensten wordt een 'leveringsketen' ontwikkeld waarin SSC-ICT de beschikbaarstelling van de ICT voorzieningen levert, en het RVB de proces specifieke configuraties beheert. Hiermee kan het RVB haar eigen verantwoordelijkheid voor het voortbrengingproces in het vastgoeddomein van de rijksoverheid borgen. Bij het inrichten van de vastgoed gerelateerde ICT systemen voor het RVB zijn de RVB processen en de bruikbaarheid van de toepassingen richtinggevend.

Programma HARP
Na afronding van het programma Harmonisatie Applicaties en Rijksvastgoed Processen beschikt het RVB over 1 integrale bedrijfsprocesstructuur die ondersteund wordt door 1 integraal applicatielandschap waarin alle vastgoed gerelateerde applicaties in onderlinge samenhang zodanig in gebruik zijn dat ze de bedrijfsprocessen maximaal ondersteunen. Het programma bestaat uit meerdere projecten waaronder het project:

Project een financi?le administratie bij RVB
Het project levert een gezamenlijke eenduidige financi?le administratie op in Oracle EBS r12. In eerste instantie alleen voor de BL administratie

Doelstelling Functie
Als Senior Financieel specialist maak je een analyse van de huidige inrichting en een opzet voor de optimale nieuwe inrichting. Quick wins worden door je gespot en een voorstel tot implementatie wordt aangeboden aan de Project- en Programma Manager.
De analyse zal in samenspraak met een SAP collega gaan plaatsvinden om de juiste migratie strategie en inrichting details helder te krijgen.
Nadat de analyse en projectplanning is geaccordeerd neem je de leidende rol voor implementatie op je.
Vereiste kennis van business

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Functie-eisen

 • HBO-opleiding

 • Zeer ruime ervaring in het opzetten, migreren van EBS financi?le modules (in deze

GL,AP,AR,CM,FA)

 • Ruime affiniteit met overige EBS modulen (bv maar niet beperkt tot: PA, OTL, HR, PPM, Proc)

 • Ruime kennis van bedrijfsprocessen, informatievoorziening en ICT

 • Ruime kennis van AIM en vergelijkbare methodieken.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Financieel EBS Architect / zware lead consultant, bij voorkeur binnen de rijksoverheid

 • Ervaring met het werken onder Architectuur

 • Ervaring met projecten en projectmatig werken (AIM, Prince2)

 • Ervaring met het Rijksvastgoed is een Pr?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-09-2015 15:01
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten