Schadebehandelaar Varia

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

7-9-2015

Einddatum

27-11-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

9-9-2015 om 13:00 uur

Als Schadebehandelaar heb je bij Aon Verzekeringen een zelfstandige functie met zowel administratieve als commerciële verantwoordelijkheden, waarbij je ruim de gelegenheid krijgt om het volledige schadeproces te leren kennen en te behandelen. Je behandelt schaden voor particulieren op het gebied van Brand/Varia (opstal, inboedel, reis, aansprakelijkheid, ongevallen).

In deze uitdagende functie houd je je bezig met de behandeling van schadegevallen, waarbij je een correcte en volledige (elektronische) dossiervoering verzorgt (inclusief archivering van fysieke documenten). Je, onderhoudt schriftelijk en telefonisch contact met klanten, experts, verzekeringsmaatschappijen en andere derden. Je controleert aangeleverde gegevens en zorgt zelfstandig voor aanvulling van ontbrekende informatie. Verder heb je binnen de functie voldoende gelegenheid om actief deel te nemen aan het volledige schadeproces.

De afdeling Affinity Operations, Schade, wikkelt schades af uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren, adviseert en coördineert. De werkomgeving is dynamisch, waarbij er veelvuldig contacten zijn met verzekerden, verzekeraars, experts en advocaten. De afdeling bestaat uit diverse professionals verdeeld over verschillende locaties. Er heerst een professionele, ondernemende en informele sfeer, gericht op samenwerken en delen van kennis.

LocatieCombi: R'dam-Noordwijk

Functie eisen 
In het bezit van diploma WFT Basis en PE certificaten (eis);
Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie binnen de verzekerings- of intermediairsbranche;
Werkervaring als Varia schadebehandelaar (inboedel/woonhuis/recreatie/aansprakelijkheid) in de verzekeringsbranche;
Diploma Assurantie A (of studerende voor) en bereid verdere (assurantietechnische) opleidingen te volgen;
Bekend met de softwarepakketten: Word, Excel, Outlook, Lotus Notes en Anva 5;
Dienstverlenende instelling;
Leergierig, accuraat en representatief;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Sociaal en communicatief vaardig.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten