Functioneel Beheerder PVS (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 15:00 uur

Binnen het programma PVS is behoefte aan een senior functioneel beheerder met zéér ruimte ervaring en kennis van het werken in complexe SOA landschappen, real time gegevens verwerking, ketenmonitoring en ketenmanagement.
Inzet van de senior functioneel beheerder is nodig vanwege een piek in het programma (PVS). Inzet zal plaatsvinden in het PVS Beheerteam.

Doelstelling: Zorg dragen voor de juiste werking en continuïteit van bedrijfskritische geautomatiseerde informatiesystemen.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden: Acceptatie van de in beheer name van de nieuwe functionaliteiten voor PVS stap 4 (ILS en reisrecht MBO18-) In deze stap wordt het proces vernieuwd vanaf de start van de terugbetalingsperiode tot en met het innen van langlopende schulden.
Tevens voorbereiden van stap 5 PVS Stap -> Toekennen en rest innen (november 2016). Hierbij worden de processen voor studiefinanciering helemaal vernieuwd.

Vakmatige taken

  1. Je bent verantwoordelijk voor de werking en instandhouding van de informatievoorziening als ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Je bent aanspreekpunt voor gebruikers voor vragen en wijzigingen met betrekking tot de geboden ICT dienstverlening. Je brengt de gebruikerswensen en wijzigingen in wet- en regelgeving helder in kaart voor zowel de gebruikersorganisatie als voor de ICT organisatie.

  2. Verder zorg je voor een optimale en blijvende 'fit' tussen bedrijfsproces en de informatievoorziening. Je bent voldoende bekend met de mogelijkheden en kwaliteit van de ICT om een afweging te maken tussen gebruikers behoeften en aangeboden ICT oplossingen en bijbehorende dienstverlening. Tevens ben je verantwoordelijk voor de implementatie binnen de gebruikersorganisatie (gebruikerstesten en documentatie).

  3. Als de vertegenwoordiger van de vraagorganisatie zie je toe op de naleving van de overeengekomen diensten richting ICT.

Functie eisen 

Eisen

HBO werk- en denkniveau
Opleiding en/of certificaat, BISL en of ITIL
Opleiding en/of certificaat, SQL
Minimaal 3 jaar recente werkervaring met het functioneel beheer van geautomatiseerde informatiesystemen
Minimaal 3 jaar recente werkervaring met ketenbeheer; het beheren van applicaties in een landschap
Minimaal 3 jaar recente werkervaring in een complexe SOA omgeving
Minimaal 3 jaar recente werkervaring in soortgelijke functie
Bereid tot werken buiten kantoortijden en te participeren in consignatiedienst (avonden en weekenden)

Wensen

Kennis van en/of werkervaring met het inrichting en gebruik monitor tooling (zoals KIBANA en ZABBIX)
Kennis van en/of werkervaring met JAVA
Werkervaring met Agile
Werkervaring met het inrichten van functioneel beheer

Competenties

Dienstverlenende proactieve instelling met gevoel voor de omgeving waarin je werkt
Assertief
Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden
Stressbestendig
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten