Jurist bezwaarprocedures wonen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
167
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

1-1-2016

Optie op verlenging

Nee

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-9-2015 om 10:00 uur

De afdeling Wonen is onderdeel van het Cluster Ruimte & Economie.

De afdeling Wonen is opzoek naar extra ondersteuning bij de afhandeling van bezwaar- en beroepsprocedures in verband met verzuim en (tijdelijke) afwezigheid van collega´s.

Wonen ziet het als haar doelstelling dat alle Amsterdammers goed wonen in een ongedeelde stad. Het blijvend verbinden van de sociale en fysieke dimensies van het wonen is daarmee een kernopgave voor de afdeling Wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maatschappelijke opvang van kwetsbare groepen en het verduurzamen van de huidige ontwikkelingen van onderop zoals wijkondernemingen, trusts, maatschappelijk aanbesteden en bewoners gestuurde wijkontwikkeling.

Wonen wil de focus verleggen van grootschalige gebiedsontwikkeling en vernieuwing naar het meer en beter benutten van kansen die bestaande woningvoorraad en leegstaand vastgoed bieden.

De kerntaken van de rve Wonen zijn

  • Uitvoering en handhaving van de wettelijke taken gebaseerd op de Huisvestingswet en -verordening, Leegstandswet, Woningwet en Besluit Beheer Sociale Huursector;

  • Ontwikkelen van beleid op het gebied van wonen en stedelijke vernieuwing inclusief de afspraken met corporaties en huurders en particuliere verhuurders;

  • Platform zijn van kennis en kunde op het gebied van wonen.

Functie eisen 

Eisen

minimaal over een hbo-diploma met een juridische achtergrond.
ervaring (>2 jaar) met het behandelen van (complexe) bezwaar- en beroepsprocedures.
kennis van, en ruime ervaring (> 3 jaar) met de Algemene wet bestuursrecht (Awb).
kennis van, en ruime ervaring (> 3 jaar) met de Huisvestingswet en de huisvestingsverordening.
kennis van, en ruime ervaring (> 3 jaar) met (gemeentelijke) handhavingsbesluiten (boete/dwangsom).

competenties

  • Samenwerken

  • Relatiebeheer

  • Initiatief

  • Resultaatgerichtheid

  • Overtuigingskracht

Wensen

ervaring opgedaan met het behandelen van bezwaar- en beroepsprocedures binnen de G4 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht).
ervaring met het het voeren van gerechtelijke procedures (rechtbank en Raad van State).
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten