Programmeur Technisch Ontwerper MTHV (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
77
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-9-2015 om 11:30

Op korte termijn zijn wij voor het MTHV (Methoden, Technieken, Hulpmiddelen en Voorschriften) team op zoek naar een Specialist Programmeur Technisch Ontwerper (M/V). Je werkt daarbij voornamelijk samen met andere ontwikkelaars in een complexe omgeving, die voortdurend in beweging is. Het MTHV team bestaat naast ontwikkelaars ook uit ontwerpers en testers, die samen de verantwoordelijkheid hebben voor de standaarden en richtlijnen voor DUO.

Opdrachtomschrijving: Zelfstandig kunnen acteren bij upgrades van bestaande tooling en implementatie van nieuwe tooling. Het inrichten van van het software ontwikkelproces volgens de principes van Continuous Delivery / Devops. Uitdragen principes op gebied van software ontwikkeling en software architectuur.

Doelstelling: Vanuit een R&D omgeving én door informatie vanuit de omgeving nieuwe inzichten kunnen vertalen naar de praktijk om daarmee een efficiënte en effectieve ontwikkelstraat op te kunnen zetten.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden: Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het implementeren, upgraden en adviseren m.b.t. tools, architectuur en frameworks ten aanzien van de generieke DUO Java ontwikkelstraat.

Vakmatige taken: Vanuit een R&D omgeving nieuwe inzichten kunnen vertalen naar de praktijk.

Functie eisen 

Eisen

Diploma HBO ICT gerelateerde opleiding.
Ervaren Java ontwikkelaar (Minimaal 5 jaar ervaring met het werken op senior niveau in soortgelijke rol).
Minimaal 3 jaar werkervaring met
Maven
Jenkins
Service Oriented Architecture (SOA)
REST
Spring
Hibernate

Wensen

Ervaring als software architect
Werkervaring met
Artifactory
Sonar
XL deploy
Continuous Delivery
Confluence
Devop
Spring
Hibernate
JBOSS
Angular
REST

Competenties

Teamspeler
Stressbestendig
Overtuigend
Assertief
Aanjager
Besluitvaardig
Nauwgezet en consciëntieus
Coach
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten