Consulent WMO

Intermediair
FlexAmbt
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
2
Bekeken
660
Status
Gesloten

Omschrijving

Ben jij die ervaren consulent die wij zoeken en wil je een vast dienstverband of als ZZP’er aan het werk? Sluit je dan bij ons aan. Wij zijn niet de grootste wel beste. Goede arbeidsvoorwaarden op basis van cao Gemeenten (Car Uwo).

Als consulent WMO ben je verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die er melding van hebben gedaan dat zij een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voeren van de gekantelde gesprekken bij klanten thuis. Dit betekent dat je samen met de klant in beeld brengt welke vragen er zijn, welk resultaat de klant wil bereiken en welke oplossingen mogelijk zijn. Hierbij kijk je eerst naar wat de klant zelf kan, wat gezinsleden kunnen en vervolgens wat het netwerk van de klant kan doen. Ook is er de mogelijkheid om door te verwijzen naar onze maatschappelijke partners. Als blijkt dat de oplossing hierin niet te vinden is, dan kun je kijken naar algemene of collectieve voorzieningen. In de laatste plaats kan aan de orde komen dat je een indicatie moet stellen voor een individuele voorziening.

Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van de klanten, je hebt het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden. Verder vraag je offertes aan en beoordeel je offertes van WMO voorzieningen, stel je rapportages en beschikkingen op.

Kandidaat omschrijving
Wij zoeken iemand met minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur ergotherapie) met gedegen ervaring in een soortgelijke functie als consulent WMO. Verder werk je resultaatgericht, heb je een analytisch- en empathisch vermogen en kun je goed samenwerken en verbinding leggen naar andere (maatschappelijke) partners. Vanzelfsprekend weet je daarbij je verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te handelen.

Competenties

 • Resultaatgericht - Analytisch

 • Empathisch

 • Samenwerken

 • Verbindingen leggen - Oplossingsgericht

Opdrachtinformatie
Het betreft een functie van 36 uur per week.
Opdracht duurt tot 31-12-2015 (Optie tot verlenging)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-09-2015 12:54
  Plaats
  Terborg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 11:31
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten