Dev Engineer Angular gezocht

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
08-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
io
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1102
Status
Gesloten
Referentie
30151085

Omschrijving

Voor onze klant in Amsterdam zoeken wij een DevEngineer met focus op AngularJS

Start

5 sept 2015

Eind

30 nov 2015

Inzet

36 uur per week

Een proactieve DevEngineer die fulltime mee draait in een DevOps team. We verwachten van je dat je on-the-job de andere DevEngineers in het team laat groeien in de kennis van AngularJS. Daarnaast ben je ervaren genoeg om het geheel te overzien en de consequenties van bepaalde keuzes in te schatten. Tot slot heb je een actieve rol in de kwaliteitsbewaking van de software, en het opzetten van het automatiseren daarvan.

Dit ga je doen

Je ontwikkelt aan een nieuwe applicatie die gebruikt wordt door de eindklanten. Er is in dit team veel interactie met de stakeholders, frequente deployment naar productie en een open sfeer. We verwachten van je dat je meehelpt in de ontwikkeling van het team door de kennis en ervaring van het gehele team nog verder uit te bouwen.

Je werkomgeving

Het leukste DevOps team!. Binnen Lease werken de DevEngineers en de OpsEngineers samen in een team. Je participeert in de standups en retrospectives. Lease is voorstander van continuous delivery en volop bezig om allerlei zaken in de gehele pipeline te automatiseren.

Wie ben jij?

Je durft actief deel te nemen in de team discussies en pakt graag de dingen op. Je hebt de klant op de eerste plek en doet er alles aan om duidelijk te zijn en goede software op te leveren. Je ziet er naar uit om anderen zich persoonlijk verder te laten ontwikkelen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

•Aantoonbare ervaring met Javascript en AngularJS
•Kennis en ervaring met Javascript en AngularJs ontwikkel- en testtools als Grunt/Bower, Karma, Jasmin, JSHint en Protractor
•Je kunt conceptueel denken

Ben jij dit? Reageer dan snel (uiterlijk voor donderdag 10 september 10.00 uur) met je CV(word!!), motivatie en uurtarief!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten