Senior medewerker Burgerzaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Breda
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 13:00 uur

Werkzaamheden

Als coördinator Burgerzaken wordt ter vervanging van een eigen medewerker het volgende van je verwacht:

  • Je bent de inhoudelijke vraagbaak (senior) voor ongeveer 60 medewerkers van het team balie, vooral op het terrein van reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels (bij voorkeur ook RNI) en overige documenten die aan de balie worden verstrekt. Verder ook voor de Burgerlijke stand, met name geboortes en erkenning.

  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken aan de balies in het stadskantoor: de dagelijkse opstart / planning / openen agenda's (Q-matic), tijdelijke afhandeling klanten etc.

  • Je handelt eventueel bijzondere en complexe aanvragen op gebied van burgerzaken af

  • Je draagt de gewenste organisatiecultuur uit en toont voorbeeldgedrag.

  • Je enthousiasmeert medewerkers en spreekt aan waar nodig.

  • Je draagt kennis over aan (nieuwe) medewerkers en coacht hen

In deze functie zijn dienstverlenende en coördinerende vaardigheden leidend. Je bent zeer ervaren in het vakgebied Burgerzaken en je (detail) kennis van de genoemde balieprocessen is zeer actueel. Je hebt ruime ervaring (tenminste drie jaar) in een soortgelijke rol. Je bent een echte duizendpoot en kunt zeer snel schakelen, je bent zeer flexibel en stressbestendig, professioneel en vriendelijk. Je beschikt over de competenties resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, samenwerken, leidinggeven, plannen & organiseren.

Functie eisen
Je hebt een HBO niveau.
Je hebt een diploma BOBZ en /of BABZ.
Beschikbaarheid op korte termijn vereist.
Je bent op woensdag- en donderdagavond beschikbaar in verband met avond openstelling.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten