Senior Copywriter

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

15-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 14:00 uur

De senior copywriter werkt nauw samen met de vormgevers, andere copywriters en communicatieadviseurs. Je schrijft begrijpelijke en toegankelijke teksten over onderwerpen van vaak complexe aard voor verschillende middelen, zoals folders, brochures, jaarverslag, website, etc. Je bent in staat de teksten van andere copywriters te beoordelen en toetsen op tone-of-voice conform de (huisstijl)richtlijnen van de organisatie. Teksten van anderen redigeer je in een hamdomdraai en je bent in staat om van een zesje een acht te maken. Je bent zeer creatief met taal. Je weet als geen ander dat schrijven schrappen is en je kunt je uitwerking goed beargumenteren en toelichten aan opdrachtgevers.

Je wordt ingezet in het team dat dat de personele reorganisatie binnen de politie communicatief ondersteunt. Kennis van HRM-processen, verandermanagement en relevante werkervaring in een grote organisatie zijn een pre

Functie eisen
Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding richting, Reclame, Journalistiek of Communicatie is een eis.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als SR Copywriter bij een bedrijf met meer dan 1000 medewerkers is een eis.
Aantoonbare ervaring met het schrijven van begrijpelijke en toegankelijke teksten over onderwerpen van vaak complexe aard voor verschillende middelen, zoals folders, brochures, jaarverslag, website is een eis.
Aantoonbare ervaring met het toetsen, beoordelen en redigeren van teksten van andere copywriters is een eis.
In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring als SR Copywriter bij een bedrijf met meer dan 1000 medewerkers is een wens.
Aantoonbare ervaring als (SR) Copywriter binnen de rijksoverheid is een wens.
Ervaring met het schrijven van content voor een reorganiserende of fuserende organisatie is een wens.
Aantoonbare ervaring met HRM-en veranderprocessen is een wens.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten