Beleidsmedewerker WMO en Jeugdhulp

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 9:00 uur

Het ene deel van de opdracht betreft een tijdelijke, deels ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Als beleidsmedewerker Wmo ben je verantwoordelijk voor de beleidsterreinen vrijwilligerswerk en informele zorg. Daarnaast houd je je bezig met de ondersteuning en ontwikkeling van de sociale wijkteams en alles met betrekking tot de decentralisatie van de Wmo. In het hele traject adviseer en ondersteun je intern het bestuur en ben je het aanspreekpunt voor de extern betrokken partners. Je werkt intensief samen met collega’s binnen het cluster Sociaal Maatschappelijk Beleid. De afdeling Beleid ontwikkelt ten behoeve van het college en de raad op professionele wijze integraal beleid in lokaal perspectief. In het cluster Sociaal Maatschappelijk Beleid zijn beleidsvelden ondergebracht die een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van de inwoners van Lelystad. Het gaat onder meer om gezondheidsbeleid, Wmo-beleid, maatschappelijke opvang en jeugdzorg. Kortom, er komt in het cluster een grote diversiteit aan opgaven voor waaraan door een team van enthousiaste en gedreven mensen wordt gewerkt.

Het tweede deel van de opdracht betreft het ondersteunen van de Jeugd- en Gezinsteams in Lelystad. Als beleidsmedewerker Jeugd ondersteun je deze teams met het opstellen van documenten en het verrichten van allerhande werkzaamheden. Je werkt daarbij met name samen met het programmateam van de Jeugd- en Gezinsteams. De Jeugd- en Gezinsteams zijn sinds begin van 2015 verantwoordelijk voor de ondersteuning van jeugd en gezinnen in Lelystad. Het zijn dynamische teams die nog volop in ontwikkeling.

Functie eisen
minimaal een afgeronde HBO opleiding
werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein van een gemeente.
werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als beleidsmedewerker met de decentralisaties van de AWBZ en Jeugdhulp binnen een gemeente.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten