Deployment / Rollout Manager

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Regio Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
613
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Voor het uitrollen van een SSO – single sign on – oplossing over verschillende titels en producten, zijn wij op zoek naar een technisch onderlegde deployment / rollout manager die verschillende titels tegelijkertijd gaat helpen met de implementatie van de oplossing. Titels worden gezien als ‘interne klanten’ die gebruikmaken van de centraal aangeboden SSO dienst.

Als deployment manager ben je het aanspreekpunt voor zowel project managers als ontwikkelaars aan de kant van de titel (wat ook een externe ontwikkel partner kan zijn), waarmee de rol zowel aansturend is qua planning & afstemming, alsook technisch ondersteunend naar ontwikkelaars die de implementatie van het product uitvoeren.

Daarnaast zal continu afstemming moeten plaatsvinden met het scrum team en de product development lead van het SSO product: het product is continu in ontwikkeling, waardoor sommige titels pas aan de slag kunnen als een bepaalde feature geïmplementeerd is.
Functie eisen

Voor deze rol zijn nodig

  • Uitstekende project management vaardigheden: verwachtingen managen, duidelijke planningen maken, duidelijk en expliciet communiceren over wat wel en niet mogelijk is (nee kunnen zeggen)

  • Goed begrip van Agile/Scrum is gewenst

  • Goede technische vaardigheden; je zou in staat moeten zijn om zelfstandig een implementatie van de SSO oplossing uit te voeren. Technieken die daarbij komen kijken zijn: HTML/CSS, JavaScript, Python, PHP. En daarnaast wordt de oplossing op de meeste titels uitgerold op (native) Android en iOS. Hands-on ervaring en goed begrip van frontend, back–end en mobile in algemene zin is dus gewenst

Zelfstandig een web implementatie kunnen en titels kunnen uitvoeren en helpen debuggen van de implementatie van een titel, is een eis

  • Ervaring met Identity Management en/of Single Signon oplossingen is een pre (Gigya, Janrain, OpenID) en OAuth is een pre.

Experience Required

  • Understanding of the Software Development Life Cycle (SDLC)

  • Experience in software development projects

  • Experience in software development (5 years +)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten