Projectleider directieleveranties

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
322
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

11-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

15-9-2015 om 12:00 uur

Het tramvervoersysteem SUNIJ (Sneltram Utrecht - Nieuwegein/IJsselstein) is ruim 30 jaar in gebruik en er zijn volop ontwikkelingen. Dit leidt tot diverse vervangings- en verbeteringsprojecten. Daarnaast wordt er samen met de Gemeente Utrecht hard gewerkt aan de aanleg van de Uithoflijn die medio 2018 in exploitatie gaat. Op basis van topeisen uit ons integraal programma van eisen worden marktpartijen gecontracteerd om onze projecten te realiseren. Voor een beperkt aantal kritische componenten zijn raamcontracten opgesteld. Deze componenten worden als directieleverantie aan diverse projecten ter beschikking gesteld. Voor de overall coördinatie van de directieleveranties van zowel de SUNIJ-lijn, Uithoflijn en Nieuwe Tramremise zijn wij op zoek naar een projectleider directieleveranties.

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het afstemmen en coördineren van alle directieleveranties voor de diverse projecten in de verschillende fases rond de bestaande sneltram, de Uithoflijn en Tramremise. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen en opleveren van enkele directieleveranties.

De genoemde directieleveranties bevatten onder andere de wissels, wisselsturing, overwegbeveiliging, DRIS panelen en wisselsturing (URTS). Naast een civiel deel omvat dit voornamelijk componenten met betrekking tot systeemintegratie.

Gezien het planningsrisico van directieleveringen voor de ontvangende projecten, is een tijdige levering conform vooraf opgestelde specificaties een must. De Projectleider Directieleveranties zorgt voor afgestemde planningen tussen directieleveringen en ontvangende projecten op basis van vooraf overeengekomen eenduidige specificaties. Bij Regiotram Utrecht wordt bij de project gewerkt volgens de principes van Integraal Projectmanagement (IPM). Je rapporteert daarbij aan de (intern) opdrachtgever
De projectleider Directieleveranties valt onder de manager Asset Management.

Functie eisen
Een afgeronde technische HBO opleiding;
Tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig werken;
Tenminste 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring van tram- en/of railtechniek;
Tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider met systeemintegratie en/of systems engineering;
Per direct beschikbaar.
Aantoonbare kennis en ervaring met het werken binnen overheidsorganisaties;
Aantoonbare ervaring met het gelijktijdig behandelen/managen van meerdere projecten, die elk een eigen dynamiek en technische/civiele uitdagingen bevatten;
Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
Goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift;
Aantoonbare kennis en ervaring met contractmanagement, met RAW en UAV-gc contracten.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten