Bedrijfsjurist (interim) Zorg en Subsidies

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wageningen
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-32

Sluitingsdatum

11-09-2015 om 09:00 uur

Je wikkelt zelfstandig de bestuursrechtelijke procedures (AWBZ en WLZ) af. Het gaat hierbij om het beoordelen van het dossier, het beroepsschrift en opstellen van een verweerschrift. Tevens wordt van je verwacht dat je tijdig omissies signaleert en daarop handelt na overleg met één van de juristen.

Je hebt een academische opleiding Nederlands recht afgerond en minimaal een jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met het bestuursrecht en het sociaal zekerheidsrecht en kennis van de Regeling Subsidies AWBZ (PGB) en de wet Langdurige Zorg. Je bent klantgericht, proactief, analytisch, kritisch, flexibel, creatief en stressbestendig. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Functie eisen
Een afgeronde academische opleiding Nederlands recht.
Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
Ervaring met het bestuursrecht
Ervaring met het sociaal zekerheidsrecht
Kennis van de Regeling Subsidies AWBZ (PGB)
Kennis van de wet Langdurige Zorg.

Je bent klantgericht, proactief, analytisch, kritisch, flexibel, creatief en stressbestendig. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten