Projectleider directieleveranties (tram- en/of railtechniek)

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
381
Status
Gesloten
Referentie
2015570

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

U bent een projectleider directieleveranties met ervaring met contractmanagement (RAW en UAV-gc), tram- en/of railtechniek, systeemintegratie en system engineering.

Wie?
Onze opdrachtgever is een verzelfstandigde dienst binnen de regio Utrecht. De dienst is verantwoordelijk voor het beheren en realiseren van het complete regionale tramvervoersysteem, nodig om de groeiende mobiliteitsbehoefte in de regio Utrecht op te vangen.

Regiotram is verantwoordelijk voor het beheren en realiseren van het regionale tramvervoersysteem, nodig om de groeiende mobiliteitsbehoefte in de regio Utrecht op te vangen. Dagelijks brengt de tram 25.000 mensen van en naar hun werk, school, winkels et cetera.

Regiotram beheert 26 trams, 20 kilometer spoor, een tramremise, ICT-systemen (onder andere ten behoeve van reisinformatie en verkeersleiding) en een aantal assets ten behoeve van het bussysteem. Ambitie is om tot de beste trambedrijven in Europa te behoren. Regiotram werkt volgens principes van systems engineering, risicogestuurd onderhoud en RAMS / LCC. Regiotram opereert in een dynamische omgeving: het tramvervoersysteem wordt de komende jaren nagenoeg verdubbeld door de aanleg van de nieuwe tramlijn naar het universiteitsterrein de Uithof en de komst van 27 moderne lage vloertrams. Tot 2020 wordt daarnaast een volledig nieuwe tramremise in Nieuwegein gerealiseerd en de traminfrastructuur van de bestaande tramlijn wordt nagenoeg volledig vervangen.

Het tramvervoersysteem SUNIJ (Sneltram Utrecht – Nieuwegein / IJsselstein) is ruim 30 jaar in gebruik en er zijn volop ontwikkelingen. Dit leidt tot diverse vervangings- en verbeteringsprojecten. Daarnaast wordt er samen met de Gemeente Utrecht hard gewerkt aan de aanleg van de Uithoflijn die medio 2018 in exploitatie gaat. Op basis van topeisen uit ons integraal programma van eisen worden marktpartijen gecontracteerd om onze projecten te realiseren. Voor een beperkt aantal kritische componenten zijn raamcontracten opgesteld. Deze componenten worden als directieleverantie aan diverse projecten ter beschikking gesteld. Voor de overall coördinatie van de directieleveranties van zowel de SUNIJ-lijn, Uithoflijn en Nieuwe Tramremise is de opdrachtgever op zoek naar een projectleider directieleveranties.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent als projectleider verantwoordelijk voor het afstemmen en coördineren van alle directieleveranties voor de diverse projecten in de verschillende fases rond de bestaande sneltram, de Uithoflijn en Tramremise.

 • U bent verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen en opleveren van enkele directieleveranties.

De genoemde directieleveranties bevatten onder andere de wissels, wisselsturing, overwegbeveiliging, DRIS panelen en wisselsturing (URTS). Naast een civiel deel omvat dit voornamelijk componenten met betrekking tot systeemintegratie.

 • U verzorgt de afstemming en planningen tussen directieleveringen en ontvangende projecten op basis van vooraf overeengekomen eenduidige specificaties.

 • U rapporteert aan de interne opdrachtgever en de manager Assetmanagement.

Eisen

 • U hebt een afgeronde technische hbo-opleiding.

 • U hebt tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig werken.

 • U hebt tenminste 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met tram- en/of railtechniek.

 • U hebt tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider met systeemintegratie en/of systems engineering.

 • U bent per direct beschikbaar.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het werken binnen overheidsorganisaties.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het gelijktijdig behandelen / managen van meerdere projecten, die elk een eigen dynamiek en technische / civiele uitdagingen bevatten.

 • U hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met contractmanagement, zowel met RAW als UAV-gc contracten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2016, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?
Ter uitbreiding.

Hoe?
Reageer vóór woensdag 16 september aanstaande. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Verhulst. Referentienummer 2015570.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten