Zorginkoper medisch specialistische zorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wageningen
Reacties
0
Bekeken
345
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

34

Sluitingsdatum

11-09-2015 om 09:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van zorg bij diverse categorale instellingen. Uitgangspunt voor de inkoop is zorg voor onze klanten inkopen tegen de meest gunstige prijs/prestatieverhouding, zoals beschreven is in het dan actuele inkoopbeleid. Binnen de kaders van dit inkoopbeleid, onderhandel je met aanbieders over de door hen te leveren prestaties tijdens de contractperiode, binnen het onderhandelingsmandaat en conform de aangereikte inkoopspecificaties. Daarbij monitor je deze zorgaanbieders actief om zeker te stellen dat hetgeen contractueel is overeengekomen ook daadwerkelijk gepresteerd wordt en om daar waar nodig bij te kunnen sturen. Wanneer nodig, schakel je een collega Zorginkoper bij in onderhandelingsgesprekken. Je verricht daarnaast financiële analyses en bent verantwoordelijk voor het invullen en beheren van begrotingsmodellen per zorgaanbieder. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager inkoop MSZ en maakt onderdeel uit van het resultaatverantwoordelijk team Zorginkopers MSZ.

De afdeling zorginkoop medisch specialistische zorg omvat alle zorg die door ziekenhuizen, zbc’s en overige / categorale instellingen voor medisch specialistische zorg wordt geleverd. Bij de categorale instellingen gaat het o.a. om audiologische centra, trombosediensten, radiotherapeutische centra, revalidatie, geriatrische revalidatie, ziekenvervoer, medische specialistische verpleging thuis en zintuigelijke gehandicaptenzorg. De uitdaging voor de afdeling medisch specialistische zorg is om, zonder verlies van kwaliteit, de kosten van de zorg beheersbaar te houden onder andere door scherpe prijsafspraken en het voorkomen van onnodige behandelingen. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte van resultaatverantwoordelijkheid: iedere medewerker is vanuit zijn/haar professionaliteit verantwoordelijk voor een goede uitvoering van zijn/haar werkzaamheden en neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar resultaten.

Functie eisen
HBO/academisch werk- en denkniveau.
Financieel-economische kennis.
Kennis van het zorgverzekeringsstelsel en van het functioneren van de zorgmarkt.
Kennis van zorg en zorginkoop (bij voorkeur opleiding NEVI Expert of gelijkwaardig).

Competenties

Resultaatgerichtheid.
Goed ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden.
Sociale en communicatieve vaardigheden.
Representativiteit.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten